Discussie: Storing: Ziggo CI+ Module
Los bericht bekijken
  #29  
Oud 23 oktober 2009, 19:59
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beerma Bekijk bericht
Ik heb vandaag zowel met Ziggo als Samsung gebeld. Het werd toch een beetje afschuifsysteem. Ziggo kan op dit moment nog geen goede ondersteuning geven ue40b7000 is "high"tech app. . Samsung gebeld deze verwees mij terug naar de winkel om daar cam + smartkaart te testen. In de winkel speelde de smartkaart gewoon in een decoder. Ziggo gebeld daar zeiden ze dat er vandaag al veel winkels hadden gebeld. Zij sturen het signaal opnieuw uit tv moet wel aan staan/standbij staan deze procedure kan 48 uur duren. Toch voel ik mij op de en of ander manier met een kluitje in het riet te worden gestuurd.
Annoniem kan jij mij misschien verder helpen. De tv speelt alleen maar Ned 1 hd. bij alle andere zenders krijg ik de melding "vervormd signaal". In de EPG gids zie ik wel alle digitale zenders. Hoe nu verder
Ik heb nog geen goed beeld wat er nu aan de hand is.
Daarom vroeg ik om de smartcard uit de CAM te halen, bv met de TV op kanaal 2 (ned 2HD) afgestemd. In dat geval verwacht ik een error melding op het scherm.
Als je geen melding krijgt dan kan ik je een volgende vraag stellen, dus graag eerst deze test, dus naar ned 2 HD zappen en smart card verwijderen en kijken of je een melding krijgt.