Los bericht bekijken
  #102  
Oud 23 oktober 2009, 18:37
Sarrod's schermafbeelding
Sarrod Sarrod is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Ommen / @Home
Berichten: 11
Standaard

Ik kan de bugs die al eerder genoemd zijn onderschrijven, maar heb nog geen reboots of ploffen gehad. Wel soms een authentification succesfull melding, maar vreemd genoeg niet altijd. Ook heb ik de 'verborgen zenders' bug geprobeerd, maar dat is bij mij niet aan de orde. Als ik de verborgen zenders weer zichtbaar maak (daarna moet je nog wel NOG een keer 'options' doen en dan 'afsluiten') dan zijn ze er gewoon weer. Van blokken en strepen heb ik ook geen last.

Het enige echt grote probleem dat ik heb is dat RTL Television (Duitsland) hier geen beeld geeft? Ik heb al een keer de zenders opnieuw geinstalleerd, maar dat helpt helaas niet.

Ik heb een 32PFL9604, meer mensen met dit probleem?

M.b.t. de 'Archie' discussie (die wat mij betreft wat offtopic is, maar misschien wel een eigen draadje waard is); ik waardeer zijn kennis van zaken ten zeerste (zo ook op Got). Aan de ene kant heeft hij gelijk; de eisen van Ziggo zijn totaal niet duidelijk, deze firmware vertoont nog vrij ernstige tekortkomingen (waar ik vreemd genoeg weinig last van heb). Op basis daarvan zou je inderdaad kunnen stellen dat klanten deze software nog niet zouden mogen testen echter; de risico's waren voor de deelnemers duidelijk. Daarnaast heb ik sterk het idee dat deze firmware in ieder geval beter is dan wat er tot nu toe was, dus alleen maar verbetering eigenlijk.

Los daarvan maken de eisen van Ziggo mij eigenlijk niet zo heel veel uit, zoals het nu werkt ben ik er eigenlijk wel tevreden over. Mocht een nieuwe software bijvoorbeeld het herordenen van de kanalenlijst onmogelijk maken, dan denk ik niet dat ik die ga installeren, ook al zou die wel gecertificeerd worden. Het werkt nu immers prima met deze versie (op mijn televisie tenminste).