Discussie: Vraag: Vertraging in levering
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 23 oktober 2009, 17:01
Stinkdier's schermafbeelding
Stinkdier Stinkdier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Annen / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus
DTV: Cisco HD-PVR
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Woodpecker Bekijk bericht
Ik heb per 10 oktober Alles-in-1 aangevraagd, en volgens de website zou ik 16 oktober alles binnen moeten krijgen. Nu een week later meldt de helpdesk dat volgens het systeem alles is verzonden, ze kunnen tenslotte een track & trace-nummer melden, en dat het aan TNT ligt. Da's onzin, want TNT is pas verantwoordelijk als het pakket waarop de barcodesticker is geplakt aan hen wordt aangeboden. Pas na het inscannen is het pakket via de track & trace-website te volgen.
Kortom, al minstens een week ligt er op de expeditie in Waddinxveen een pakket met mijn adres erop. Hebben meer mensen hier last van of weet iemand wat daar aan de hand is?
Ja, ik herken dit helaas.
11 oktober Alles-in-1 plus aangevraagd. Ik zou het ook op de 16de moeten krijgen. Na een aantal mailtjes en telefoontjes weet ik nu net zoveel als jij.
Het pakket ligt bij de distributie maar is nog steeds niet aan TNT overgedragen voor verzending. Een reden kunnen ze me niet geven. Telkens is het antwoord: '1 dezer dagen wordt het pakket vast wel verstuurd. Wij kunnen u verder niets vertellen.' .
Het pakket ligt daar al minstens een week want maandag heb ik via de klantenservice het 3S nummer al ontvangen (bij de klantenservice dachten ze dat het pakket al wel verstuurd was en toen ik ernaar vroeg kreeg ik het 3S nummer). Daar heb je inderdaad helemaal niets aan zolang TNT het pakket niet krijgt.

Erik