Los bericht bekijken
  #4  
Oud 23 oktober 2009, 11:24
de vogeltjes's schermafbeelding
de vogeltjes de vogeltjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Mlderslo
Berichten: 1
Standaard Het kan nog erger...

Begin augustus hebben we via de website een aanvraag gedaan voor het alles in een pakket met draadloos modem en cisco ontvanger.
In eerste instantie heb ik de klantenservice gebeld met de vraag of de andere telefoon nummers behouden bij nummerbehoud, dat was geen probleem volgens de medewerkster.Maar ik kon beter de aanvraag online doen.

Het zou 28 september (toevallig) geinstalleerd worden. Maar na een vrije dag opgenomen te hebben, geen pakket en geen monteur. Gebeld met de klantenservice.
Tja, het was fout gegaan. de monteur zou 2 oktober (toevallig) komen.
Inderdaad de monteur was er, maar geen pakket. Hij heeft een tijdelijke aansluiting gemaakt met een pakket uit zijn auto om ons uit de brand te helpen. Hij schrok toen ik over de isdn telefoon begon, hij adviseerde om het nummerbehoud ogenblikkelijk te annuleren want dat zou helemaal fout gaan en ons bedrijf zou onbereikbaar worden.
Na uren bellen was het eindelijk geannuleerd, ik zou een brief krijgen met daarin mijn nieuwe nummer. ( tot op heden heb ik nog niets ontvangen )Toen nog bellen voor het pakket met de cisco en de draadloze ontvanger.
Het pakket zou onderweg zijn en er werd een nieuwe afspraak met de monteur gemaakt.

Het pakket arriveerde zonder de Cisco en de monteur heeft alles keurig in orde gemaakt.

Weer gebeld met de klantenservice de Cisco zou verstuurd worden,( dit kon je volgen. geen bestelling te vinden)
Weer gebeld en gemailt, een brief gekregen met de gegevens over de levering van een cisco met abonnement, ( grr) ik wil geen abonnement.
Weer gebeld, en gemailt de Cisco moest retour. Dan zou er een nieuwe komen.

Tot op heden heb ik nog geen Cisco ontvangen en ook nog geen telefoonnummer.

Toch maar weer bellen .......