Los bericht bekijken
  #6  
Oud 22 oktober 2009, 20:00
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard humax rules the waves ...

Mijn cisco werkt nu wel perfect ........nu hij stand by staat . Ik was het gedoe zat en heb er een humax 5050 bij gekocht en die werkt nagenoeg perfect . Er zijn altijd wat dingetjes die beter kunnen bij de humax , maar geen problemen zoals steeds de stekker eruit moeten trekken om de boel aan de gang te houden zoals bij die .... cisco hoeft niet . Ik heb hem pas een paar dagen maar tot nu toe geen grote problemen .Ik had wat problemen met de auto beeld formaat instelling maar nu hij op beeld vullend staat geen problemen meer . Alle zenders staan op mijn volgorde , het menu werkt snel wat bij de cisco niet altijd het geval is .
Het opstarten duurt iets langer dan bij de cisco , ook het wissen van programma´s .Maar alle poorten werken , usb en netwerk . Er is eventueel een andere grotere harde schijf in te bouwen van bv een Tbite , maar dat doe ik nog niet ivm garantie . De harde schijf van de humax is 2 maal zo groot als op de cisco ,320 gb .En als je wat programma´s wil bewaren kan je het op een externe harde schijf via usb over zetten . Of op je computer opslaan via een netwerk ..

Oftwel , zoals het op de cisco ook zou moeten zijn en was tot ziggo de software aan ging passen .
De humax staat achter de cisco ivm het interactieve circus van dit apparaat .En terwijl de cisco een bijna 100 % signaal nodig heeft en aangeeft bij mij , staat de signaal sterkte van de humax maar op 30 % en werkt toch perfect............ erg vreemd . Gaat het signaal zo erg naar beneden na de cisco , terwijl hij dit antenne signaal on veranderd zou door moeten geven ...........

Oh ja , het geluid is goed en valt niet weg .
En ziggo maar zeggen in hun preview programma , dat de cisco hun parade paardje is , tja,,,,,,,,.

Geen interactief gedoe op de humax maar daar heb ik de cisco voor . Gewoon tv kijken doe ik met de humax , veel beter