Los bericht bekijken
  #51  
Oud 22 oktober 2009, 19:28
aaargh's schermafbeelding
aaargh aaargh is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2009
Locatie: Enschede
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Humax iHRD-5100c
Berichten: 465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Je hebt een 50/5 verbinding bij Ziggo, is dat synchroon?
DOCSIS werkt met SCDMA en TDMA, dat is v.z.i.w. beide synchroon (SCDMA zeker weten, zit zelfs in de naam Synchronous-CDMA.)
Citaat:
Lijkt me niet, je hebt een A-synchrone verbinding op dit moment. Er zijn wel mogelijkheden om bv een synchrone 50/50 verbinding te krijgen, maar daar zul je wel voor in de buidel moeten tasten. KPN legt het echter graag voor je aan, en nee dat duurt echt geen jaren, maar kan wel een paar maand duren.
Ik snap nog steeds niet waarom een symmetrische verbinding per-se synchroon moet zijn en een asymmetrische verbinding per-se asynchroon is.
Citaat:
De snelheid gaat op niet al te lange termijn al weer omhoog zonder dat je er meer voor hoeft te betalen. Of had je die informatie gemist die ongeveer 100x op het forum vermeld staat?
Nee, en hoevaak heb ik nu al gezegd dat dat ook de reden is dat ik bij Ziggo een abbo heb ? Als ze niet naar 120/10 gingen had ik niet eens een abbo afgesloten, simpelweg omdat het het geld niet waard is voor minder.
Citaat:
Je vind nu al dat ze woekerprijzen hanteren (zie je uitspraak hieronder), dus zullen ze het ook hiermee nooit naar jou zin kunnen maken. Jij wilt gewoon voor nop eerste rang zitten. Dat kan gewoon niet.
Ik ben bereid een eerlijke prijs te betalen, geef me de optie dan ook.
Citaat:
Die zijn er wel, maar daar zit wel een kostenplaatje aan. En aangezien je Ziggo nu al woekerprijzen vind hanteren, zul je dat al helemaal niet in orde vinden, want de prijzen daarvan zullen een veelvoud zijn van wat je nu betaald.
Nogmaals: Bij zakelijk betaal je voor andere dingen dan alleen de snelheid.
Citaat:
Je kan altijd nog met de auto op en neer gaan rijden om de data te verplaatsen, ook een alternatief.
Latency is veel te hoog.
(...)
Citaat:
Welke concurrentie met ADSL (op dit moment), die blijven hangen op 20Mbit, dus als het daarom zou zijn geweest, had Ziggo bij 25Mbit al wel kunnen stoppen.
Ze hebben jaren op 20 gezeten, totdat er glas werd aangelegd. Daarvoor hebben ze jaren op veel lagere snelheden gezeten, totdat er ADSL beschikbaar kwam.