Los bericht bekijken
  #50  
Oud 22 oktober 2009, 19:18
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Wat voor voordeel heeft een synchrone verbinding volgens jou ? Ik snap ff niet wat je hier mee bedoelt in deze context. (v.z.i.w. is DOCSIS al synchroon).
Je hebt een 50/5 verbinding bij Ziggo, is dat synchroon? Lijkt me niet, je hebt een A-synchrone verbinding op dit moment. Er zijn wel mogelijkheden om bv een synchrone 50/50 verbinding te krijgen, maar daar zul je wel voor in de buidel moeten tasten. KPN legt het echter graag voor je aan, en nee dat duurt echt geen jaren, maar kan wel een paar maand duren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Ik wil best centen er aan uitgeven. Als Ziggo een Alles-in-1-ultra abbo aanbied die gewoon max. snelheid bied dat het modem aankan dan wil ik daar heus wel voor betalen.
De snelheid gaat op niet al te lange termijn al weer omhoog zonder dat je er meer voor hoeft te betalen. Of had je die informatie gemist die ongeveer 100x op het forum vermeld staat?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Reken dan gewoon af per GB, ben ik ook best bereid te doen (zolang ze geen woekerprijzen rekenen maar gewoon marktconform met een beetje winst heb ik er geen probleem mee).
Je vind nu al dat ze woekerprijzen hanteren (zie je uitspraak hieronder), dus zullen ze het ook hiermee nooit naar jou zin kunnen maken. Jij wilt gewoon voor nop eerste rang zitten. Dat kan gewoon niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Da's het probleem, er zijn geen alternatieven. Niet voor een particulier.
Die zijn er wel, maar daar zit wel een kostenplaatje aan. En aangezien je Ziggo nu al woekerprijzen vind hanteren, zul je dat al helemaal niet in orde vinden, want de prijzen daarvan zullen een veelvoud zijn van wat je nu betaald.

Je kan altijd nog met de auto op en neer gaan rijden om de data te verplaatsen, ook een alternatief.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Ziggo heeft een monopolie op snelle internet verbindingen en dat weten ze, de enige reden dat ze nu verhogingen doorvoeren is dat een paar plaatsen langzaam verglaast worden, als dat niet was gebeurt zat je over 50 jaar nog met 20/3. En die 20/3 heb je ook alleen vanwege de concurrentie met ADSL, als dat er niet was geweest had jij nu hier lopen verkondigen dat 1/0.2 heel redelijk is voor 50 euro in de maand.
Je loopt er onzin en niet kloppende feiten bij te halen. Natuurlijk had Ziggo de verglazing wel doorgezet. En over termijnen van 50 jaar spreken is nog veel grotere onzin, zolang bestaat het internet in zijn geheel nog niet eens.

Welke concurrentie met ADSL (op dit moment), die blijven hangen op 20Mbit, dus als het daarom zou zijn geweest, had Ziggo bij 25Mbit al wel kunnen stoppen. Dat doen ze echter niet, op niet al te lange termijn worden er al verhogingen doorgevoerd naar 120Mbit, ongeveer het 6 voudige van huidig ADSL.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Nee, maar als je €500,000,- voor een BMW 5 hebt uitgeven, en hij blijkt vervolgens begrenst te zijn op 120 km/h (hij kan wel sneller, maar dat leveren we niet want de snelwegen in .nl zijn er niet klaar voor) dan voel je je ook genaaid.
Tja alle duitse wagens, ongeacht prijs, zijn begrenst op 250km/h, er zijn genoeg die wel sneller kunnen qua specificaties, alleen die begrenzing he....
Ken je feiten voordat je ze als argument inzet

Oh en in Japan worden alle auto's begrensd op 180km/h, ongeacht hoe snel ze kunnen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
De prijs IS gewoon extreem hoog en je krijgt er gewoon erg weinig voor. (ter illustratie: ik betaalde in '99 omgerekend ong. 12 euro/maand voor 100/100mbit, helaas niet meer mogelijk na verhuizing)
Tuurlijk
__________________