Los bericht bekijken
  #45  
Oud 22 oktober 2009, 18:59
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
De reden dat ik wat ongenuanceerd op dit topic reageer is dat ik me echt kapot erger aan al die mensen die zo snel tevreden zijn, al die mensen waarvoor middelmatigheid meer dan voldoende is. Als zo'n Ziggo figuur gaat lopen zeggen dat ze wel beter kunnen, maar er gewoon voor kiezen om het niet te doen, dan vind ik dat zo iemand een schop onder z'n achterste verdient. 'Goed genoeg' is niet goed genoeg. Als "het internet" niet klaar is voor hogere snelheden: doe er dan wat aan, geef het goede voorbeeld, push anderen ook mee te doen.

Als iedereen op z'n achterste blijft zitten tevreden te zijn met wat we hebben dan zaten we nog met z'n allen in een boom bananen te eten.
Dat goed genoeg nooit goed genoeg is zegt meer over jou dan over de groep mensen die jij aanspreekt dat ze te snel tevreden zijn. Als ik jou woorden mag geloven zul jij nooit tevreden zijn, want immers, goed genoeg zal nooit goed genoeg zijn, je benadrukt het zelfs door het in vetgedrukt te zetten.

Als goed genoeg, niet goed genoeg is voor jou, dan moet je een ander abonnement nemen wat wel goed genoeg is, alleen zal dat lastig worden, want het is nooit goed genoeg. Er zijn wel alternatieven genoeg, die in elk geval meer kunnen bieden dan het "absurde en ontoereikende 3e wereld lijntje", je bent alleen te beroerd om ervoor te willen betalen. En je kan het nergens beter krijgen, anders had je geen abonnement bij Ziggo gehad en gehouden. Je krijgt waarvoor je betaald, en aangezien je niet meer wilt betalen zul je het dus moeten doen met wat je hebt.

Ziggo blijft allerminst stil zitten, nog niet heel lang geleden zijn de snelheden verhoogd, en de komende snelheden laten ook niet jaren meer op zich wachten, dus de vooruitgang zit er wel degelijk in. Ziggo behoort zelfs tot een van de koplopers in het particuliere segment als het op de snelheden aankomt.

Je verwijt zelf anderen dat ze zich niet als een klein kind moeten gedragen, je gedraagt je zelf als een verwend klein kind wat altijd om meer zal zeuren en nooitgenoeg zal hebben en tevreden zijn.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 22 oktober 2009 om 19:07