Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 oktober 2009, 14:35
Den84's schermafbeelding
Den84 Den84 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 oktober 2009
Locatie: Zoetermeer/ Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 2
Standaard Afhandeling bestelling Alles-in-1 plus

Op 11 september 2009 heb ik via internet een aanvraag gedaan voor bovengenoemd pakket. In de aanvraag aangegeven dat de installatie hiervan 23 september moet plaatsvinden.

Pas 22 september ontving ik per post de bevestiging en de mededeling dat ze de 30e zouden komen voor de installatie. De bevestiging is m.i. al iets aan de late kant, maar oke. 23 september gebeld dat ik de 30e niet zou kunnen en of ze het pakket niet alsnog kunnen opsturen. Dit was volgens de dame geen enkel probleem.

2 Oktober werd ik gebeld door een medewerker van de klantenservice dat de afspraak nog " open" stond. Ik heb hem toen gemeld dat het pakket zou worden opgestuurd. Hij zou hiervan alsnog een melding maken in het systeem.

8 oktober heb ik maar weer gebeld. Deze keer wist de medewerker mij te vertellen dat de aanvraag helemaal opnieuw moet worden gedaan omdat het anders niet kan. (Beetje jammer dat ze dat dan niet gelijk op de 23e hadden gemeld) Ik ben akkoord gegaan met de nieuwe aanvraag en heb de aansluitkosten gratis gekregen. ( Na enig aandringen). De medewerker garandeerde mij dat ik alles de 14e uiterlijk binnen zou hebben, aangezien dan ook het abonnement zou ingaan. Tevens zou ik nu voor hetzelfde geld een andere decoder krijgen (Cisco HD PVR).

15 Oktober maar weer gebeld, want heb nog niets ontvangen. Probleem met de levering van de decoder, zei de medewerker mij. Probeer het dinsdag maar weer. Dinsdag weer gebeld, dit keer gaf de medewerker mij een track en trace nummer. De site van TNT gaf hier geen antwoord, want de hele bestelling is niet bekend bij TNT, zelfs na controle door een van hun medewerkers niet.

16 Oktober weer gebeld. Deze medewerker ging voor mij een opdracht doorgeven aan een andere afdeling. Nou ik ben benieuwd.

22 Oktober heb ik wederom contact opgenomen. Ook deze medewerker wist mij niets nieuws te melden dan alleen: Wacht het nog even af...
Ook hij ging weer een opdracht aan een andere afdeling doorgeven.
Op de vraag of ze dan alvast het modem kunnen opsturen reageren ze altijd dat diegene die dat regelt dit niet wenst te doen, omdat alles in 1 keer moet worden toegezonden.

Heeft iemand een idee wat ik nog kan beginnen tegen een bedrijf wat zo slecht communiceert met haar klanten? Ik heb ze al gemeld dat als ze voor maandag 26-10 niet hebben teruggebeld ik de hele aanvraag annuleer en alsnog naar een andere provider ga.