Los bericht bekijken
  #40  
Oud 21 oktober 2009, 18:28
madeleine-b's schermafbeelding
madeleine-b madeleine-b is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2009
Locatie: Woerden / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / tijdelijk weer Motorola
DTV: Humax IR-C-Fox
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Ik zit niet heel goed in de DOCSIS standaard, maar volgens mij zijn zowel de TDMA als SCDMA methodes vormen van synchrone communicatie. Afgezien daarvan zie ik niet in waarom synchrone communicatie per se sneller zou zijn dan asynchroon.
Bandbreedte kan je maar 1x op je netwerk benutten en dan is de keuze tussen downstream (veel gevraagd) en upstream (maginale vraag) snel gemaakt..
Citaat:
Klopt, ik zit dus nog te twijfelen tussen sneakernet en gewoon een paar weken lang de verbinding dichtdrukken. Ik vind het alleen, diep, DIEP triest dat dat in 2009 nodig is, alsof je in een 3e wereld land woont. Dat was het enige waar ik over klaagde.
Deze hele discussie gaat over een éénmalige datatransfer.
In de grote mensen wereld wordt niet eens nagedacht over een verbinding die 99% van de tijd zinloos snel is, dan gewoon een tweede set schijven van de data voorzien en naar een andere plaats gebracht.
Citaat:
Ik vind klagen over de keuze van Ziggo om de verbinding te knijpen op 50/5 terwijl daar geen enkele reden voor is (anders dan incompetentie van Ziggo) niet geheel onterecht. Dat jullie tevreden zijn met die snelheid, tja ... als je jarenlang op 20Mbit hebt gezeten kan ik me er iets bij voorstellen. Een kinderhand is snel gevuld.
Toch een wonderlijke redenatie, Ziggo kiest voor verhoging van de snelheden van een bestaand pakket en het is niet genoeg.
Over een klein kind wat na 20 cadeautjes nog zeurt dat tie meer wil gesproken....