Los bericht bekijken
  #38  
Oud 21 oktober 2009, 16:23
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Als jij het nodig vind om 1.5TB te verplaatsen over 2 locaties, wat naar jou zeggen prive is, en je neemt daarbij een "eenvoudig" particulier abonnement waarvan je de snelheden kent bij het afsluiten van het abonnement heb je mijns inziens 2 mogelijkheden.

1. Of je investeert geld in de mogelijkheden die er zijn om wel een synchrone verbinding te krijgen waarmee het verplaatsen van dergelijke hoeveelheden data aanzienlijk sneller verloopt.

2. Of je wilt er verder geen geld in investeren, maar dan moet je ook niet lopen miepen dat het verplaatsen van 1.5TB zo lang duurt.

Je hebt het abonnement immers zelf afgesloten, en jij vind het zelf nodig om 1.5TB aan data te verplaatsen over die lijn. Je weet dus waar je aan begon en hoe lang dat ging duren. Had het ook op een HD kunnen zetten en op die manier de data verplaatsen. Net als de keuze van het abonnement is ook dat een keuze die je helemaal zelf gemaakt hebt. Niet tegen een andere partij gaan lopen klagen over keuzes die je geheel zelf maakt.
__________________