Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 oktober 2009, 16:18
edc's schermafbeelding
edc edc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Den Haag Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Humax IRFOX C
Berichten: 9
Angry Meerdere smartcards en pakketten Ziggo, 1 groot drama

Sinds enkele maanden hebben wij 2 plus pakketten in ons alles in 1 pakket.

Sinds een paar dagen krijg ik maar 2 van de 25 zenders, de rest E19.

Vandaag maar eens de kl.te service gebeld voor de welbekende 10 ct per minuut. Na 25 minuten alles geprobeerd te hebben werd de verbinding spontaan verbroken. En terugbellen ho maar, terwijl meneer de gegevens bij de hand had.

Direct maar een klacht ingedient. Nu blijkt dus dat de pakketten op 6 oktober zijn beeindigd (???). Wij weten dus van niets, alleen dat ik rond die tijd een extra kaart heb geactiveerd. Volgens de site worden dan automatisch de extra pakketten toegewezen aan deze kaart.

Nu vraag ik mij toch af waarom de goede man van de helpdesk dit niet heeft kunnen vertellen en ons 2,50 telefoonkosten heeft weten af te troggelen. Wij bellen notebene via Ziggo, dus waarom die extra kosten?

Zijn er meerdere gebruikers die hier mee te maken gehad hebben? Volgens mij deugt het hele helpdesk en smartcard verhaal nog niet echt bij Ziggo.

Overigens vind ik dat bij het indienen van een klacht een wel erg summiere reactie terugkomt. Men gaat voorbij aan het feit dat je kosten moet maken voor het niet goed informeren en het niet oplossen van de problemen. Als dit bij moet dragen aan het 'verbeteren' van de service heb ik hier een hard hoofd in!