Los bericht bekijken
  #4  
Oud 21 oktober 2009, 09:50
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door henkie85 Bekijk bericht
Ik wil je verhaal best geloven dat er iets niet goed is met de kabel aansluiting maar ik heb in mijn gehele leven nog geen kabelaansluiting meegemaakt die een tijdkklok ingebouwd heeft en weet dat hij overdag bijna storingsvrij moet zijn en s'avonds storing moet veroorzaken, ik zou het verhaal geloven als er in het verleden ook problemen geweest zijn en als er iets gewijzigd is in de aansluitsituatie. Dit is echter niet het geval! Opeens sinds 3 weken storing, overdag minder dan in de avond uren, ruikt mij verdacht naar capaciteitsproblemen. Hebben dit een jaar of 7-8 geleden ook al eens bij de analoge tv ontvangst gehad en bij de introductie van het internet via de kabel, wisselende ontvangst. De lijnen waren prima echter wat bleek toen de monteur hier was, ik had wel en dan weer geen signaal of onvoldoende signaal door sterke corrosie op de koppelpluggen in de wijkkast die door de wind ook nog eens heen en weer bewoog. Ik zal komende dagen eens de wijk van een enquette voorzien en dan weten we snel genoeg of ik alleen last heb.

Capaciteitsroblemen dan moesten we het in het gehele (voormalig @home) gebied hebben. We hebben hier juist een paar maand geleden voorzorg maatregelen voor getroffen door in deze TS ruimte vrij te maken in deze TS zodat we precies goed uitkomen.

Er zijn in je wijk al metingen verricht en geen klachten waargenomen.

Even terug komen op mijn eerdere vragen:

Welk type decoder gebruik je?
Wat zijn je signaalwaardes?
Daaruit kunnen we veel opmaken voor we/je conclusie's kunt trekken wat de oorzaak is.

Zou je hier eerst eens antwoord op willen geven?

Heb je ook al een PM gestuurd met verzoek om je gegevens dan laten we het op je eigen adres controlleren en indien nodig oplossen, maar beantwoord wel eerst even mijn vragen.