Discussie: Ziggo in TROS Radar
Los bericht bekijken
  #83  
Oud 20 oktober 2009, 17:09
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Ik ben blij deze aflevering van Radar gezien te hebben, het maakt veel duidelijk, al vond ik persoonlijk dat er ook heel veel dingen tussen zaten waarbij de 'klagers' een stukje genoegdoening wilden krijgen, diezelfde mensen zaten te lachen en vol trots in de geimproviseerde HD Ziggo ineens de hemel in te prijzen. Tuurlijk, die man in Amsterdam, waar Ziggo niet eens zit, die zijn geld terug wil... Ja, dat is klote als het niet geregeld kan worden. Maar een vrouw van 90 die ineens een deurwaarder aan de deur krijgt... ook erg, tuurlijk, maar ging het nou om het werkelijke probleem of ging het om het feit dat medebewoners konden zien dat er een deurwaarder was?

Ik vond deze uitzending een beetje dubbel.
Ik denk dat de meeste klagers niet alleen hun probleem opgelost wilden zien, maar ook begrip vanuit de directie vroegen (en dat grotendeels niet kregen).

Begrip voor de ergernis en erkenning van het feit dat mensen niet goed behandeld worden door de helpdesk en onterechte rekeningen krijgen e.d.

De verhalen eromheen werden denk ik verteld om aan te geven dat fouten van Ziggo meer met zich meebrengen dan alleen niet werkend internet e.d: bijvoorbeeld het gevoel dat je machteloos staat tegenover zo'n groot bedrijf dat niet luistert, of wel iets zegt maar niet iets doet.