Discussie: Ziggo in TROS Radar
Los bericht bekijken
  #82  
Oud 20 oktober 2009, 16:34
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Nou, daar kom Edje met zijn commentaar...

Ik ben in het geheel geen fan van Radar of Kassa, maar heb toch de stoute schoenen aangtrokken om even Uitzending Gemist te bekijken.

Klachten zijn er om opgelost te worden en wat ik nu zag was eigenlijk niets anders dan dat er een vertegenwoordiging van Ziggo zat, die achteraf toch de uitnodiging heeft aangenomen om te verschijnen, maar verder met heel weinig concrete uitspraken kwam.

Nu zit ik zelf in de gelukkige positie heel weinig klachten te hebben, maar begin me wel steeds meer te beseffen dat de klachten die er zijn, ook daadwerkelijk het bloed kunnen laten koken van de mensen met klachten.

Nu kan ik heel goed relativeren en dat weten de meesten ook wel, maar deze klachten kunnen niet onder de stoelen of banken geschoven worden.
Ziggo is goed in compenseren, mits die klacht maar bekend is. En ja, de administratie van gemelde klachten kan veel beter, ik moest vandaag weer even bellen ivm Ubee modem en nieuwsgroepen. Hmja, het stond niet in de computer dat ik gisteravond ook gebeld had

Ik ben netjes teruggebeld vanmiddag door de betreffende werknemer en ja, betreffende dit issue moeten we gewoon geduld hebben. Echter, als mensen die klacht laten noteren en er is geen bewijs van???

Ik ben blij deze aflevering van Radar gezien te hebben, het maakt veel duidelijk, al vond ik persoonlijk dat er ook heel veel dingen tussen zaten waarbij de 'klagers' een stukje genoegdoening wilden krijgen, diezelfde mensen zaten te lachen en vol trots in de geimproviseerde HD Ziggo ineens de hemel in te prijzen. Tuurlijk, die man in Amsterdam, waar Ziggo niet eens zit, die zijn geld terug wil... Ja, dat is klote als het niet geregeld kan worden. Maar een vrouw van 90 die ineens een deurwaarder aan de deur krijgt... ook erg, tuurlijk, maar ging het nou om het werkelijke probleem of ging het om het feit dat medebewoners konden zien dat er een deurwaarder was?

Ik vond deze uitzending een beetje dubbel.