Discussie: Ziggo in TROS Radar
Los bericht bekijken
  #77  
Oud 20 oktober 2009, 15:55
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Waarom er relatief veel ouderen in de uitzending waren is gissen, het kan zijn uit praktische overwegingen of bewust geregisseerd.
Dat hier wordt gediscussieerd over het technische kennis niveau van ouderen staat m.i. los van de problematiek. Duidelijk was dat het vnl. om administratieve zaken ging en het onvermogen van Ziggo om daar actief iets in te betekenen.

Wat mij sterk leek is dat het Ziggo panel nogal verbaasd reageerde, ff een klacht indienen en hupsakee het werd geregeld.

De kans die Ziggo liet liggen is om op dit terrein mn. te verbeteren. Men vindt dat kennelijk niet nodig, als er maar zo weinig klachten zijn. Voorts verbeterde men toch continue, dus dit gaat vanzelf weer over. Dit kwam tamelijk arrogant over. Hier liet Radar ook duidelijk een steek vallen, die kwamen niet verder dan, we zien het over 3 weken dan wel weer.

Dat de leiding geen weet zou hebben van wat er naast het potje van de HD terecht komt, lijkt me uitermate sterk. Niet alleen gezien het feit dat de MGV hier continue op hamert, maar ook het aantal Ziggo medewerkers die alleen al op het forum telkens hier mee wordt geconfronteerd. Ik kan me niet voorstellen dat zij dat intern niet zouden terugkoppelen. Kennelijk is er dan toch nog een laag binnen Ziggo die dat niet verder de organisatie in stuurt.

Overigens 2500 klachten in 3 weken wegwerken lijkt me wederom een huzarenstukje. Tenzij Ziggo (Martine) er op gokt dat daar wel zoals gebruikelijk weer het nodige aan minor issues tussen zit. Deze bak met klachten wordt wederom naar voren gehaald en de rest mag opnieuw achter in de rij aansluiten.

Zolang Ziggo er hier zo makkelijk mee wegkomt en zolang Ziggo zich blijft bedienen van het huidige administratieve systeem zullen dit soort situaties rond introductie van nieuwe zaken zich tot in lengte van dagen blijven voortslepen.
__________________
BenJ