Discussie: Ziggo in TROS Radar
Los bericht bekijken
  #61  
Oud 20 oktober 2009, 12:39
MC6809's schermafbeelding
MC6809 MC6809 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Amersfoort, Casema
Ziggo Internet: ?/Ubee EVM3200
DTV: Samsung
Berichten: 7
Standaard Klacht Ziggo internetsnelheid wijzigen

Er is duidelijk wel wat aan de hand bij Ziggo. Ik ben sinds februari al bezig om mijn abonnement om te zetten naar een alles-in-een plus pakket.
Daarbij is eigenlijk alles misgegaan.
Ik noem kort op:
Ik moest twee keer doorgeven dat ik een ander pakket wilde. De eerst keer was het niet doorgegeven.
Ik moest betalen voor de gratis digitale ontvanger. Is na telefoontje opgelost.
De order liep vervolgens vast. Heeft tot begin september! geduurd voor dit gedeeltelijk was opgelost.
Hierdoor een hele hoge en verkeerde factuur gekregen. Weer gebeld en ik ben benieuwd of dit goed is gegaan.
Als laatste is mijn internetsnelheid nog steeds niet aangepast. Men ging bij Ziggo zoeken naar signaal kwaliteit en dat soort dingen, terwijl ik diverse keren heb aangegeven dat de internetsnelheid en waar het ook aan te zien was mijn download limiet van de nieuwsgroepen nog bij mijn oude abonnement hoorde. En ieder keer weer de vraag hoe ik de internetsnelheid heb gemeten en routers er tussenuit halen enz. en modem resetten en vervolgens niet meer terugbellen. Terwijl het omzetten van de internetsnelheid een routinehandeling moet zijn. Nee mijn probleem wordt weer naar een andere afdeling doorgeschoven. Afgelopen zondag werd ik gebeld met weer de vraag hoe ik de internet snelheid meet en weer moest ik de router ertussenuit halen. Dit had ik al zo vaak gedaan dat nu de router het opgaf. Daar ben ik weer de hele zondagmiddag mee bezig geweest om dit in orde te krijgen. Bovendien moet je toevallig net een RJ45 doorverbinder bij je router hebben liggen ander lukt het helemaal niet en krijg je te horen, dat men je niet van dienst kan zijn. Er wordt gewoon niet geluisterd naar wat je zegt en dat terwijl ik zelf de hele week storingen oplos en netwerken installeer en in bedrijf stel en heel goed weet hoe je een storing omschrijft! Ik heb ook verschillende keren aangegeven dat als de internetsnelheid is verhoogd dit te zien moet zijn, bij downloaden en de speedtest. En dat ik begrijp dat men de maximaal beloofde snelheid nooit haalt. Dat is ook de vraag niet.
Ik heb dit nu verschillende keren aangegeven en telkens komt men weer met de vraag hoe ik het gemeten heb, in plaats van dat men even in het systeem controleerd of men werkelijk de snelheid zelf bij Ziggo heeft aangepast. Zoals een van de medewerkers in september al zei: Ik zie dat uw modem administratief nog verkeerd staat en ingesteld is op uw oude abonnement. Blijkbaar een hele eenvoudige handeling, waardoor men een heleboel problemen bij Ziggo zelf kan voorkomen v.w.b. metingen van signaalkwaliteit enz. Na het telefoontje van zondag vrees ik dat dit nog steeds niet is doorgedrongen.
Een routine handeling, die in februari al is beloofd, wordt zo tot een geldverslindende en irritatie verwekkende zaak als men al zo verkeerd gaat zoeken naar de oorzaak.