Los bericht bekijken
  #134  
Oud 19 oktober 2009, 23:05
d.scholtens's schermafbeelding
d.scholtens d.scholtens is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2009
Locatie: Sellingen
Ziggo Internet: Ziggo Alles In 1 Basis
DTV: Humax
Berichten: 105
Standaard

Ik heb een Philips 42PFL840H/12 met software versie 000.026.058.005 (meest recente) en een SMIT CI+ Cam en ik vroeg me af of meer mensen last hebben van de volgende CI+ Cam bug (wellicht is het elders in dit forum al gemeld, ben het overzicht een beetje kwijt ):

Sinds een paar dagen heb ik namelijk regelmatig het probleem dat de Cam direct na het aandoen van de TV (zowel vanuit de UIT stand als vanuit de Standby stand) in de stress schiet. Het status scherm van de Cam verschijnt dan een seconde in beeld (is helemaal blanco) en verdwijnt dan weer. Vervolgens komt dit om de 10 a 15 seconden terug. De TV geeft wel gewoon de zender weer, maar er valt niet naar te kijken op deze manier natuurlijk.

Het vreemde is dat hij dit niet altijd doet bij het aanzetten, maar wel steeds meer met regelmaat.

De enigste manier om dit op te lossen is de Cam uit de TV te trekken (waarna de TV dus een melding geeft dat hij niet met de module kan communiceren) en hem er vervolgens weer in te stoppen. Vervolgens begint het authenticatie proces en nadat dat voltooid is, is het probleem opgelost en doet de TV het verder goed. Todat hij dus weer uit gezet wordt en later weer aan. In het begin had ik dit probleem niet. Bugje van de TV of van de Cam???

Heb de TV meerder malen van het stroomnet gehaald en de update opnieuw geinstalleerd, maar niets helpt...