Los bericht bekijken
  #17  
Oud 19 oktober 2009, 14:14
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Het is inderdaad kommer en kwel wat ik lees over de beeldkwaliteit van de RTL zenders in HD.

Nog schandaliger vind ik dat de UPC kijker zich blauw moet betalen om naar dat baggerbeeld te kunnen kijken.

Ik denk dat UPC en RTL in een deuk liggen met die 13 euro per maand extra die het de UPC kijker kost

Ik wil best een HD zendertje erbij maar ziggo heeft gelijk, als rtl kosten wat het kost geld wil zien. Moet ziggo de boot afhouden, want dat is gelijk het begin van het einde............ Ziggo, laat RTL lekker links liggen met hun HD zendertjes, jullie zijn de grootste, dus als jullie dit links laten liggen en alleen UPC dit doorgeeft, zijn er minder reclame inkomsten (want bedrijven willen een groot publiek trekken)
Komt er straks een ander met gratis HD zenders, is RTL helemaal de klos, want dan kijkt er niemand meer naar.

Ziggo..... laat RTL lekker afsterven met hun commerciele gedoe, ik ben voorstander van meer HD zenders, maar op de manier waarbij UPC in zee gaat met deze commerciele boeven van RTL, hoeft inderdaad bij ziggo niet.

Want waar willen ze nu geld voor zien, ze bulken ervan als ze de topsalarissen van de presentatoren nogsteeds kunnen betalen wat mij betreft, en de genoemde reden om de kosten te kunnen dekken? laat me niet lachen, veel apparatuur is al een hele tijd gewoon geschikt om HD te kunnen leveren. Natuurlijk het is en blijft investeren. Maar volgens verdient een commerciele een investering zo terug door reclame-geld. Het bedrag waar ze nu om vragen, is om de portomonnee te spekken, niet om de kosten te dekken.

Dat is hetzelfde alsdat sommige verzekeringsmaatschappijen ons wijs willen maken ze kostendekkend werken Natuurlijk! Waar betalen ze die dure panden van? Waarom verdienen ze in de top zoveel? en ach, als we nog een paar miljoen op kunnen strijken, kunnen we dat mooi verdelen onder het management dmv bonussen.

Hetzelfde als RTL, jaren lang hebben ze hel goed kunnen boeren. En nu lopen ze al een tijdje te zeuren dat hun reclame-inkomsten in 2009 gehalveerd zijn. Tja.... dan is het toch lekker als je een kabelboer dik laat betalen voor e HD doorgifte.
Misschien moet RTL group eens gaan kijken naar het uitgavepatroon welke ze de afgelopen 10 jaar gehandhaaft hebben (met torenhoge salarissen) ipv te mekkeren dat ze het zo slecht hebben anno 2009.

Kortom, Ik vind het prima dat om deze reden RTL HD niet wordt doorgegeven bij ziggo. Al vind ook ik het natuurlijk jammer.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 19 oktober 2009 om 14:33