Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 oktober 2009, 12:25
jojootje's schermafbeelding
jojootje jojootje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2009
Locatie: Echt / Ziggo / KPN glasvezel
Ziggo Internet: Ai1+ / TL-WR1043ND
DTV: Sony KDL40-W5500/Neotion CI+/Humax 5200
Berichten: 551
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kwiep Bekijk bericht
Beste allemaal,

Onlangs heb ik een KDL-40EX1 gekocht en tevens een Cam Ci+-kaart aangeschaft. Deze werkt niet, omdat het toestel niet gecertificeerd is. Ik heb beide helpdesken al gebeld. Sony wijst naar Ziggo en Ziggo wijst naar Sony.

Verder stelt Ziggo niet te weten of ze dit model nog gaan certificeren.

Kan iemand mij zeggen of er een oplossing bestaat (bijvoorbeeld door het installeren van een update voor een ander (wel gecertificeerd) model? Zo ja welke en waar kan ik deze vinden?). De medewerker van Sony vertelde namelijk dat de tuner in het toestel ook wordt gebruikt in wel-gecertificeerde toestellen. Welke dat waren, wilde hij niet zeggen, omdat hij mij niet mocht aanraden een andere update te draaien, dan de originele voor de KDL-40EX1 (waar ik die kan vinden, is me overigens ook onduidelijk).

gr,

Kwiep
Bij de Ziggo certified CI+ modellen heeft Sony dit expliciet op zijn website staan bij de desbetreffende modellen. Jou model heeft dit niet, dus waarschijnlijk een CI model, dat alleen werkt met de alphacrypt cam.
Bij "instellingen mediaontvanger", optie "productformatie" zou je tv de firmware moeten weergeven.

Hier kun je eventueel firmware vinden. Vergelijk met een Ziggo Certified model en jouw model hoe de webpagina's verschillen.
http://support.sony-europe.com/tv/in...tionSource=wep