Los bericht bekijken
  #13  
Oud 18 oktober 2009, 18:57
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joslohuis Bekijk bericht
Mijn zoon heeft de LG 32LF2500, daar zit een dvb-tuner in. Bij het afstemmen van de kanalen vindt de tuner 169 digitale zenders, echter de tv geeft aan dat de programma's gescrambeld zijn behavle NED1.
Als ik de CI informatie opvraag laat de tv zien dat er een alphacrypt kaartje versie 3.19 en een smartcard met serienummer in zit.
De tv ingesteld op zweden, dan wordt de dvb-tuner geactiveerd.
Gezien bovenstaande informatie voldoet de TV in ieder geval aan de minimale vereisten om uberhaupt de gevonden weer te kunnen geven.

Citaat:
Heb gisteren de smartcard geregistreerd, wel via een humax 5000c digitale decoder. Wordt de relatie smartcard en decoder vastgelegd of is er een ander probleem?
Nee, de relatie smartcard en ontvanger wordt niet vastgelegd. Weet je echt zeker dat je de smartcard er weer op de juiste manier in hebt gestoken nadat je deze geactiveerd had in de Humax? Misschien nog een keer via het CI menu dit even controleren? Als het niet wil werken probeer dan eerst om via forums te achterhalen of anderen wel de 32LF2500 aan de praat hebben in combinatie met een AlphaCrypt Classic CAM. Zo ja, dan is mijn eerste gedachte een defecte AlphaCrypt Classic CAM en de tweede mogelijkheid een defecte TV.