Los bericht bekijken
  #28  
Oud 17 oktober 2009, 16:43
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Firmware 026.065.0
- voor de installatie plaatste ik de USB-stick en schakelde de TV aan, toen home/configuratie/software update/local update. Toen werd het scherm zwart en even later kreeg ik het updating scherm. Ik dacht dat ik minimaal nog een extra scherm zou krijgen na local update.
- als de TV aan staat moet ik 2 keer op de tiptoets 'power' drukken. pas de 2de keer reageert de TV. (structureel dus reproduceerbaar, ook all bij 026.055)
- meestal krijg ik bij opstart eerst beeld en daarna heel kort het authentication scherm. 1 keer bleef dit scherm staan met authentication ok. pas veel later (>20sec) toen ik op de gekleurde knoppen drukte verdween het scherm, Ik weet niet zeker of dit door het knoppen drukken kwam (kan ook toeval zijn). (incidenteel, voor het eerst gezien bij 026.065)
- SBS6 was schokkering en van matige kwaliteit, zal vanavond nogmaals kijken want het kan nnatturlijk ook aan het programma liggen.
- 13th street heeft nu ondertiteling maar het duurt wel 5 seconden na inschakelen kanaal voordat ik de eerste teks krijg (reproduceerbaar)
- Comedy Central Family en ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen (gemmiddeld >6 op ieder moment) van comedy central factory weet ik met zekerheid dat mijn vorige TV dit niet had op exact dezelfde aansluitplaats/kabel. edl1234 kijk in normaal nooit, dus weet ik niet. (structureel dus reproduceerbaar, was ook al bij 026.055)
- achter de EPG zit geen geluid van het kanaal (structureel, reproduceerbaar, ook al bij 026.055)
- als je in de EPG op info drukt duurt het >10sec voordat je tekst krijgt. druk je buiten de EPG op info dan komt dezelfde info direct (structureel, ook al bij 026.055)
- nog steeds geen datum in het EPG scherm
- Als ik op nettv klik en dan binnen 2 sec weer hierop klik wordt de zender zwart en krijg ik de melding gecodeerd programma. (structureel, niet getest in voorgaande versies)
- Als je naar teletext gaat (welke het op alle zenders lijkt te doen) dan gaat hij pas dan alle paginas in cache zetten. Als je uit tt gaat en weer opnieuw erin gaat hij opnieuw cachen. (structureel)
- booten duurt nog steeds >20 seconden. Uit standby komen lijkt iets sneller (gevoel) dan voorgaande firmware.

Al met al 'voelt' het beter dan 026.055