Los bericht bekijken
  #13  
Oud 17 oktober 2009, 09:16
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CorSmit Bekijk bericht
Weet je dat zeker?
Ik krijg wel alle info in beeld van de ci+ CAM. Hij geeft echt wel aan "uw tv is niet volledig ci+ geschikt" maar ik dacht dat dit komt doordat de certificatie er nog niet is.
Ik had nl ook ergens hier op het forum gelezen dat als je een CI slot hebt een CI+ ook moet werken.
Wat een gedoe allemaal zeg.
Ik dacht, lekker makkelijk nu ik een tv heb waar ook DVB-C op zit.
De huidige Panasonic TV's schijnen geen CI+ slot te hebben en Ziggo staat het niet toe dat de voor Ziggo geschikte CI+ CAM's in een standaard DVB CI slot werken. Technisch gezien had dat gekund voor de kanalen die geen extra CI+ beperkingen eisen, maar Ziggo wil het helemaal niet hebben dat hun CI+ CAM in backwards compatible modus wordt gebruikt in een standaard DVB CI slot.

Er zit dus niets anders op dan of één van de buggy door Ziggo "gecertficeerde" ontvangers te gebruiken, of met de AlphaCrypt Classic CAM aan de slag te gaan met het risico dat Ziggo in de toekomst met een actie komt om de AlphaCrypt Classic CAM uit te schakelen. Aan jou de keus. Mocht je besluiten om toch voor de AlphaCrypt Classic CAM te gaan dan kun je die tegenwoordig redelijk goedkoop tweedehands kopen aangezien ook een AlphaCrypt Classic CAM in een CI+ slot straks van Ziggo niet meer mag werken.