Los bericht bekijken
  #10  
Oud 16 oktober 2009, 20:22
Mr_Parker's schermafbeelding
Mr_Parker Mr_Parker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Noord Brabant - @Home
DTV: Humax HD-PVR / Samsung HD
Berichten: 493
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaool Bekijk bericht
Mol maakt de laatste tijd inderdaad veel fouten... op zich wel lachen.
Als je met "de laatste tijd" vanaf het begin dat hij het commentaar doet (incl de tijd samen met Alard Kalf) bedoelt heb je gelijk.

Ziggo liep al redelijk achter wat het aanbod van HD zenders betrof tov UPC en zeker tov Caiway, maar dit verschil wordt steeds groter terwijl het aantal reclame / onnuttige zenders als Preview TV, Demo interactief etc maar blijft toenemen. Ook de zenderkaart is totaal overbodig gezien dat het wel erg globale info geeft.

Nu weet ik ook wel dat al die zenders maar een beperkte bandbreedte gebruiken, maar elke bandbreedte die ze krijgen is te veel.

Voeg nu svp BBC-HD toe en laten we dan met zijn allen hopen dat die ook de Formule 1 gaan doorgeven.
Helaas zal het niet lukken om de laatste 2 delen van Harpers Island in HD te zien daar die komende zondag al op BBC-HD zijn, ik zal het dus moeten doen met ook de laatste 2 in SD via BBC3.
Als ik een gokje mag wagen zullen we die serie eind volgend jaar wel op SBS6 zien (momenteel heeft de Duitse moeder zender ze namelijk).

Sorry, ik wijk te veel af van het onderwerp.

Gelukkig kunnen we wel via Eurosport HD genieten van de superbike in HD. Dit is toch al gaaf. Op zich al beter dan formule 1 door de vele inhaal acties die vaak eigenlijk niet kunnen. Dit ipv het maar achter elkaar blijven van de aut's en het nauwelijks tot nooit inhalen anders dan door tactische pitstops.