Discussie: Beeldstoring: Groen beeld
Los bericht bekijken
  #147  
Oud 16 oktober 2009, 09:30
fmokveld's schermafbeelding
fmokveld fmokveld is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2008
Locatie: Roermond
Ziggo Internet: Totaal digitaal abonnement
DTV: Humax IHDR 5050c
Berichten: 37
Standaard samenvatting

Je probleem komt overeen met het probleem van velen in deze nu 15 pagina's lange thread. Ik snap dat het lang is maar verschillende oplossingen worden genoemd:

- Het treedt het meeste op als je de Humax vanuit standby opstart tijdens een opname. Vaak treedt het niet op als de Humax niet aan het opnemen is.
- sommige mensen zetten de Humax niet meer standby, probleem opgelost maar voor m ij geen optie
- Leverancier biedt aan de Humax ter reparatie naar Humax op te sturen. Probleem zou dan worden opgelost. Ik heb geen idee of dit werkt. Ik weet wel dat het me veel te veel tijd kost de hard disk leeg te halen, geen garantie krijg dat het probleem opgelost kan worden en dat ik nog steeds op een nieuwe firmware wacht die wellicht het probleem oplost. Het probleem is wel bekend bij humax
- Sommige mensen zoals ik hebben de Humax via component aansluiting aangesloten., Daarmee treedt het probleem niet op en kan iik weer ongestoord kijken. Leverancier was bereid een goedkope component kabel te leveren maar die gaf duidelijk minder beeld dan HDMI. Nieuwe goede kabel was wel duur maar het beeld is nu wel goed.
- Het probleem treedt niet op met alle TV's, een andere TV wil ook nog wel eens helpen. Nieuwe TV is geen garantie, wel een ander merk

Succes!