Los bericht bekijken
  #9  
Oud 15 oktober 2009, 14:46
maurice.becholz's schermafbeelding
maurice.becholz maurice.becholz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 mei 2008
Locatie: Kerkrade
Ziggo Internet: Connect & Play Complete
DTV: Humax IRHD 5300
Berichten: 253
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door seger Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik heb sinds afgelopen zondag problemen met mijn internetverbinding. Al een aantal keren met de Ziggo helpdesk gebeld, maar ze kunnen me niet helpen.

Ik heb een Motorola modem en een Netgear WGR614 v7 wireless router. Ik heb draadloos internet op mijn laptop en via de kabel op mijn (werk)desktop. Op beide computers werk ik met Windows Vista.

Tot voor kort had ik nooit problemen, maar als ik nu mijn computer uit doe en hem daarna weer aanzet, is mijn internetverbinding eruit. Zowel op mijn desktop als mijn laptop. Als ik de stekker van de router er dan uit trek en hem er weer in doe is mijn verbinding op mijn desktop (die dus aan de kabel zit) terug. Maar om dat nou iedere opchtend te moeten doen om op internet te komen...

Maar mijn laptop kan vervolgens niet op mijn draadloze netwerk. Al zegt ie in het netwerkcentrum wel dat ie een uitstekend signaal heeft en lijkt ie mijn netwerk te herkennen. Maar hij heeft dan geen IP adres. Soms, als ik de stekker van de router er nog een keer uithaal en terug stop doet ie het wel. Meestal ook niet.

Ik heb mijn router ook al eens gereset, maar het probleem blijft bestaan. Ook heb ik de router er al eens tussenuit gehaald en gekeken of mijn desktop het dan wel doet aan de kabel, maar ook dan hapert ie.

Om het verhaal af te maken. Als ik nu sporadisch wel verbinding kan maken met internet, dan is de verbinding een stuk trager dan voorheen.

Een lang verhaal, maar ik heb het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen. Hopelijk herkent iemand het probleem of kan iemand me helpen. De Ziggo helpdesk kan dat namelijk niet
heb je wel eens ziggo thuishelp geprobeerd? ik lag er ook regelmatig uit en door dat helpprogramma is het nu opgelost.