Los bericht bekijken
  #91  
Oud 13 oktober 2009, 23:18
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Complete / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.186
Standaard Fusie niet aan de orde volgens eredivisie live

Volledig bericht: http://www.totaaltv.nl/?action=specials&id=68

Twee quotes uit het artikel:

Over de fusie:

Citaat:
Er is volgens Eredivisie Live dan ook geen sprake van een op handen zijnde fusie met Sport1. “Er is op dit moment voor ons geen aanleiding te denken aan een fusie. Bovendien, voor ons is het ook geen noodzaak. Eredivisie Live ontwikkelt zich volgens plan en naar tevredenheid en draait winstgevend. Wij gaan op volle en vooral eigen kracht vooruit. Wel is het zo dat we regelmatig overleg hebben met Sport1 over gemeenschappelijke issues, zoals hoe we gezamenlijk de digitalisering van de tv-huishoudens positief kunnen beïnvloeden.”
Over HDTV:

Citaat:
Wat betreft nieuwe technologieën blijft HDTV voorlopig nog even aan de zijlijn staan. Zeker houdt men bij de voetbalzender de ontwikkeling van deze nieuwe technologie goed in de gaten. Voetbal is immers één van de sporten waarbij de voordelen van HDTV goed worden belicht. Maar het aanbieden van één of meer HD-kanalen kost ook extra geld. “Op termijn is het voor ons ook wel een wens om die stap te maken. Maar zoiets vraagt een flinke investering en in deze fase besteden we onze financiële middelen liever aan de programmering en de verdere inhoudelijke ontwikkeling van het kanaal.”
Dat laatste vind ik persoonlijk wel jammer, als je op Sport1 HD het voetbal uit bijvoorbeeld Engeland, Italië en Spanje ziet is dat toch echt wel de moeite waard. Ze sluiten het gelukkig nog niet uit.