Los bericht bekijken
  #68  
Oud 13 oktober 2009, 19:16
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ontevreden Bekijk bericht
Er is zeker wat gaande bij Ziggo. Sinds een aantal dagen heb ik ook problemen met de snelheid van nieuwsgroepen via de payserver download2day. Ik heb een Z1-pakket en zelfs van dit minimalistische pakket haal ik de snelheid niet eens meer. Soms stopt de verbinding ermee en krijg ik geregeld "operation time out" meldingen van mijn nieuwsreader. Het licht echt niet aan de payserver. Ziggo knijpt de boel af met alle timeout problemen van dien.

Ziggo kan een advocaat verwachten als ze dit probleem niet oplossen.
Ik vraag me af, op basis van welke gegevens weet jij zeker dat het probleem bij Ziggo ligt? Ik kan dat niet afleiden uit hetgeen je hier post, en wel om de volgende redenen:

1. Je hebt nog niets zelf getest. Heeft altijd gewerkt is jou argument, maar dat is zo'n enorme dooddoener dat ik er, denk ik althans, verder niet op in hoef te gaan. Als dingen (wat dan ook) nooit "stuk" zouden gaan, hoefde er ook nooit iets gerepareerd/hersteld te worden.

2. Hangt met punt 1 hierboven samen. Ziggo heeft waarschijnlijk ook niets veranderd. Houd het dan automatisch in dat het probleem ook niet bij hun kan liggen. Nee, het kan absoluut een probleem zijn, maar hierin kan je hetzelfde argument aantrekken als wat jij gebruikt.... niets verandert, dus ook niets stuk.

3. Capaciteit van de newsprovider. En daarin is Download2day een beruchte. Hebben eerder dit jaar ook al eens zware capaciteits problemen gehad nadat er verhogingen waren geweest, die ze nooit hebben toegegeven. Hun argument destijds... Wij hebben niets veranderd, dus het probleem moet bij Ziggo liggen.

Persoonlijk zet ik mijn geld in op punt 1 of 3. Download2day die gewoon (opnieuw) zware capaciteitsproblemen heeft, en dit niet toegeeft en wil toegeven, hier staan ze overigens ook om bekend. Of een probleem in je eigen setup. Als Ziggo zou knijpen, wat ik nergens uit kan afleiden, dan zou een Z1 abonnement daar niet voor in aanmerking komen lijkt me, maar eerder de zwaardere abonnementen. En nu vol in de spits tijd op internet, trek ik mijn lijn volledig "vol" bij het downloaden van Eweka.

Echter zoals je ziet. Het argument wat jij zelf aanhaalt om maar niets te hoeven testen kan een ieder naar zijn eigen verhaal zetten en het argument zo gebruiken om niets te doen. Is dus op dit moment een nog volledig loos en nutteloos/onbruikbaar argument. En aangezien je al met een advocaat dreigt is het wellicht handig om de feiten op een rij te hebben.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 13 oktober 2009 om 19:28