Los bericht bekijken
  #44  
Oud 13 oktober 2009, 11:22
Joymar's schermafbeelding
Joymar Joymar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 oktober 2009
Locatie: lisse Casema nu ziggo
Berichten: 2
Standaard

Goede morgen, hier nog een Ziggoklant die niet kan mailen, moet zeggen dat ik wel mail kan versturen, maar het ontvangen wil niet lukken, heb ook Windowsmail van Vista.
Had zondag gezien dat er een storing was, kan gebeuren, gisteren was ineens de melding van hun site weg dus dacht, ha kan weer mailen, niet dus.
Heb de klantenservice gebeld, had binnen drie minuten een medewerker aan de lijn.
Die heeft even geholpen wat betreft de instellingen in extra, staat allemaal goed, hij vertelde dat ik dan maar na een kwartierje de PC opnieuw op moest starten dan zou hij een signaal sturen??? nou mooi niet dus.
Het is nu 13 0ktober 2009 en nog werkt Windows mail niet goed, heb net weer telefonisch contact gehad met Ziggo, maar zij kunnen niks voor mij betekenen, het zal wel aan de instellingen liggen werd mij verteld en moest maar naar Microsoft bellen.
Heb even een beetje te keer gegaan tegen die meneer, want het kan toch niet zo zijn dat als hun een storing hebben al mijn instellingen verkeerd zijn gaan staan en ze je nu maar aan laten tobben.
Nu maar hopen dat er ooit weer mail binnen gaat komen via Windows Mail. Kan niet meer doen dan afwachten. Of heeft er iemand bij jullie een idee hoe het goed moet komen.
Krijg overigens ook steeds dat venster om mijn wachtwoord en zo in te typen, heb dat verder niet gedaan, als ik dat wegklik komt er een venster waarin staat dat er een fout is opgetreden, maar weet dus niet wat ik er mee moet
__________________
Groetjes van Joymar

Laatst gewijzigd door Joymar; 13 oktober 2009 om 11:33