Los bericht bekijken
  #69  
Oud 12 oktober 2009, 23:28
rbouwm's schermafbeelding
rbouwm rbouwm is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 80
Standaard 19 oktober: Ziggo update meeting

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marc75 Bekijk bericht
Graag zou ik een aantal speerpunten willen aanleveren voor de besprekingen van Werkgroep Ziggo Boxmeer met Ziggo:

Voor zover deze nog niet duidelijk zijn en/of van toepassing:
- Oorspronkelijk werd er geschreven/beloofd dat we in onze gemeente juist zeer veelbelovende mogelijkheden tot de beschikking kregen dmv de ett-techniek. Maar in het algemeen heb ik nu het gevoel dat we juist overal acherop lopen. Als je naar de website van ett boxmeer kijkt staat er nog steeds dat ett in de planning staat om uitgerold te worden in andere gemeentes. Inmiddels weten we wel dat dit wel even anders gelopen is.
- wat is nu precies de toekomst van ett. wat wil Ziggo met ETT of komt DOCSIS3 ook beschikbaar in onze gemeente?
- Overal lees je en hoor je de snelheidsverhogingen over Ziggo! Maar worden de snelheden van de EttH-abonnementen in de gemeente Boxmeer ook nog verhoogd? Want de prijzen staan in geen verhouding meer.
- Mocht DOCSIS3 ook in de gemeente Boxmeer beschikbaar komen, per wanneer kan ik dan overstappen?
- Is het mogelijk om niet 'opgescheept' te zitten met maar 1 emailaccount (weliswaar 3 aliassen), maar wanneer kunnen we er meerdere via ziggo aanmaken. Dit is zeer gewenst! tuurlijk kan ik via een externe provider extra email-boxes aanmaken, maar waarom zit ik anders bij een provider. Bovendien biedt ziggo in de rest van het land 5 mailboxen aan. Ik begrijp dat deze beperking eventueel door de ett-techniek kan worden veroorzaakt, maar het lijkt me dat dit geen onoplosbaar probleem is. Ik vind dit nog wel het meeste vervelende aan ett.
- waarom levert bellen via ett nog steeds de nodige problemen op? ik heb al drie keer gemaild en uitgelegd wat de problemen zijn. Iedere keer wordt er maar weer een aanpassing gemaakt in het 'kastje', maar maanden probleemloos bellen is er niet bij.
- waarom is het dat als ik bovenstaande punten naar Ziggo mail, er altijd alleen maar een reactie terug komt met de opmerkingen, nee, is niet beschikbaar, nee, weten we nog niet of is nog niet bekend, nee, bla , bla , bla. graag meer duidelijkheid naar ALLE ett-ers!

je ziet, veel opmerkingen en ik denk dat ik namens vele ett-ers spreek.

Klopt helemaal, de meeste punten zijn ook de speerpunten van de werkgroep. Ik kan alvast vertellen dat etthome uiteindelijk wordt omgezet in Ziggo, dus ook met de nieuwe DOCSIS3. 19 oktober is zojuist door Ziggo bevestigt als de datum waarop ze de plannen aan de werkgroep zullen presenteren. Ik zal dit ook meenemen en de plannen zsm hier publiceren, alsmede in andere media.
Het klopt idd dat we in Boxmeer nu achterlopen omdat docsis3 de etth technologie heeft ingehaald. Snelheden en diensten van etthome zullen niet worden uitgebreid, maar zeer waarschijnlijk worden tarieven wel naar behoren aangepast, todat de mogelijkheid er is om over te stappen naar de Ziggo docsis3 technologie.

Even afwachten dus tot na de meeting, dan hebben we (eindelijk) meer informatie over de aanpak van Ziggo!