Los bericht bekijken
  #42  
Oud 12 oktober 2009, 11:43
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 774
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kustlijn
Laat ze eens dit forum monitoren, als er problemen voort doen dan lees je dit hier als eerste.
Inmiddels gebeurt dat; het webcare team is hier aanwezig.

Duidelijk verhaal verder. Ik begrijp ook wel dat jij wil dat het werkt, maar ik begrijp ook dat de helpdesk in eerste instantie naar je thuis situatie verwijst. In negen van de tien gevallen wordt een probleem bij de klant nou eenmaal veroorzaakt door slechte installatie en/of verkeerde instellingen. Het is heel frustrerend om daarnaar verwezen te worden als je zeker weet dat daar het probleem niet ligt, maar dan zal je aan de helpdesk moeten vertellen hoe jij erachter bent gekomen dat het probleem niet bij jou ligt.
Je wil niet weten hoe vaak ik te horen krijg: nee hoor, het probleem ligt niet bij mij, dat weet ik zeker. En dan laat ik ze een andere scartkabel proberen (ik noem maar wat) en dan blijkt daarmee het probleem opgelost te zijn. Dus sorry, ik geloof mensen niet meer zo hard als ze zeggen dat het probleem niet bij hen ligt Tenzij ze vertellen wat ze geprobeerd hebben uiteraard.

Het is een kwestie van dingen uitsluiten, vandaar dat er *altijd* eerst wordt gevraagd naar de aansluiting en/of instellingen.

Maar je hebt gelijk: het moet wel gewoon werken van Ziggo uit.
__________________
Please Google your question before asking.