Discussie: Klacht: netwerk
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 12 oktober 2009, 02:11
Angelo's schermafbeelding
Angelo Angelo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2008
Locatie: Buchten / @Home
Ziggo Internet: AiE Extra / Arris modem
DTV: Samsung HDTV en Cisco
Berichten: 475
Standaard

Alereerst: ja dit hoort in telefonie thuis en als een moderator langs komt, dan zal deze topic wel verplaatst worden. Dat betekent niet dat we al eens kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Allereerst vind ik je probleemstelling een beetje warrig. Even voor de beeldvorming:

Hoe is je huidige situatie? Wat heb je aan de modem hangen op telefonie gebied"Is het een gewone telefoon, een draadloze unit, een huiscentrale? Is de kabel gesplitst in meerdere kabels / toestellen?

Je noemt dat je een raar geluid hoort. Wat is dat voor een geluid? Is het een hoge of juist een lage piep, een klikkend geluid, etc.

Je zegt dat je je jezelf door iemand anders terug hoort. Wat bedoel je hiermee? Ik begrijp die even niet?

Wat heb je zelf al gedaan om dit proberen op te lossen?

Je zegt dat er nog wel eens een kiestoon is als je hebt opgelegd. Hoe bedoel je dat? Hoor je echt nog een kiestoon als je de hoorn erop hebt gelegd?

Als alles goed is heb je een toestel bij je installatiepakket gekregen. Heb je die al een rechtstreeks aan de modem gehangen. Hiermee kun je testen of het niet ergens bij je thuis ligt. Vooral demededeling dat je nog een kiestoon hoort als je hebt opgelegd, laat me in die richting denken. Dat zou kunnen betekenen dat je toestel kapot is.