Los bericht bekijken
  #30  
Oud 11 oktober 2009, 19:58
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Een beetje kort door de bocht vind ik dit wel. We weten namelijk niet wat Garuda vraagt voor doorgifte als ze al uberhaupt wat vragen voor doorgifte en verder blijkt weer uit de reactie van het kanaal dat Ziggo kennelijk niet eens onderhandelingen heeft gevoerd over nieuwe voorwaarden voor doorgifte. Dat is al door meerdere verdwenen kanalen gemeldt, dus ben ik op dit punt zo langzamerhand geneigd om de kanalen te geloven over het niet onderhandelen door Ziggo.

Het belangrijkste dat echter vergeten wordt zijn de klanten. Misschien zijn de klanten die ge´nteresseerd zijn in Garuda wel bereidt om daarvoor te betalen als Garuda een los te bestellen kanaal is waardoor de kosten voor doorgifte door de ge´nteresseerde klanten worden gedragen. Is daar ooit onderzoek naar gedaan voor Garuda en alle andere kanalen die Ziggo er af aan het gooien is omdat die kanalen niet willen betalen voor doorgifte?

Waar ik bang voor ben is dat er steeds meer interessante kanalen gaan verdwijnen waar Ziggo nu nog voor moet betalen voor doorgifte om plaats te maken voor niets toevoegende kanalen die Ziggo willen betalen voor doorgifte. Een daar zal het kanalen pakket er op de duur niet interessanter van gaan worden.
Garuda heeft los in een pakket gezeten voor, ik meen, 9,50 maar dat verkocht niet.
Daarna is Garuda naar het pluspakket gegaan om de kosten over meer mensen te verspreiden.
Van het satforum weet ik dat Garuda veel geld vroeg en daarom ook niet bij Canal Plus werd opgenomen.
Het is dus geen speculatie.
Toevallig weet ik uit het bejaardentehuis waar mijn zoon werkt dat Garuda eerst los in een gewoon pakket zat.
Een "pakket" met slechts een zender.
Het is best mogelijk dat Ziggo er verder niet over wilde onderhandelen,dat weet ik niet,ik praat Ziggo ook niet schoon,want bij Action now heeft men ook weinig onderhandelingsgeest laten zien.
Het enige dat ik weet is dat Garuda als los pakket niet genoeg opbracht.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !