Discussie: Ellende
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 10 oktober 2009, 22:56
dksant01's schermafbeelding
dksant01 dksant01 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: Soesterberg
Ziggo Internet: alles in één
DTV: Samsung
Berichten: 3
Standaard vervolg ellende

De maandag na de afspraak lag er een briefje op de mat, dat er 3 dozen waren afgegeven bij de buren. Ik dacht: dat is snel maar het bleek dat de monteur, die de zaterdag ervoor zou komen, de pakketjes had afgegeven. Dinsdag werd ik gebeld door een installateur om een nieuwe! afspraak te maken. Op mijn vraag waarom men mij zaterdag had laten zitten kreeg ik een nietszeggend antwoord. Geen excuus. Terwijl Ziggo mij had verteld, dat een eventuele afspraak drie weken kon duren, kwam er volgens afspraak om 8:15 uur 's-morgens een monteur, alweer met drie dozen, te weten 1 voor de TV, 1 kabelmodem en 1 router.

De internetverbinding kreeg hij al snel aan de gang, het draadloos internet wekte niet, (router defect, zei hij en wisselen met de router die hij bij zich had kon niet, ik moest de helpdesk maar bellen. De digitale TV deed het slechts op Nederland 1. De monteur vertrok met medeneming van zijn drie dozen.

Helpdesk gebeld, voor de router hielp het niet, maar nadat de kaart geregistreerd was deden alle kanalen het.
Nadat ik de fabrieksinstellingen teruggezet (uiteraard eerst de instellingen noteren) en een ander kanaal gekozen had deed de router het en heb ik draadloos internet. De Cisco decoder moet ik nog installeren, echter tot nu toe heb ik alles wat Ziggo beloofd heeft:

- snel en draadloos internet
- telefoon
- mooi digitaal beeld

Beetje knullige start, ik ben benieuwd hoe e.e.a. administratief afgewerkt wordt.