Los bericht bekijken
  #53  
Oud 10 oktober 2009, 16:19
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.438
Standaard

Uit het UPC forum:

Chelloo UPC Forum - Disney Channel
Citaat:
De zender disney channel valt me erg tegen en niet alleen voor mij de kinderen hier boeien het ook niet een hoop reclame maken op bestaande zenders met titel "disney channel komt naar nederland" kinderen helemaal gek en wachten tot de zender eindelijk start.
Is het hoofdzakelijk nasynchroniseren van films voor de oudere kinderen en volwassen die er naar willen kijken...
Enigste wat er voor de kleine fans af en toe op uit wordt gezonden is Phineas and Ferb en kimpossible en dan ook nog op foute uren om daar op gaan zitten wachten gaat niet werken de zender boeit ze totaal niet en ging al gauw weer snel op nickelodeon (jr) of jetix .

Zender valt 100% tegen met enkel films als Hanna montanna en meer van die troep boei je alleen wat oudere kinderen en ook dat gaat snel vervelen als je daar de hele dag naar moet kijken..

Ook de programmering is totaal verkeert als ze nu eens begonnen om op de vroege uurtjes o,a tekenfilms als Phineas and Ferb en kimpossible uit te gaan zenden ipv van deze meuk zouden ze al heel wat zieltjes winnen.

Ron.
Citaat:
Het zou leuk zijn als Disney Channel (en Nickelodeon ook) in navolging van Cartoon Network ook een engelstalig geluidsspoor ging meezenden. Ik wordt gek van die nederlands ingesproken series, te meer omdat er maar een handvol stemacteurs is die alles inspreken/nasynchroniseren. Als je alleen het geluid hoort, weet je in het Nederlands niet of je nou te maken hebt met Fairly Odd Parents of Phineas & Ferb, The Suite Life of Zack & Cody of Ned's Survival Guide.