Los bericht bekijken
  #98  
Oud 10 oktober 2009, 15:19
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard mijn lijstje issues

Nou dan ook maar even mijn lijstje. Het zijn zowel CI+ dingen als Philips TV dingen.

TVhilip 32pfl9604/h12 FW:026.058.005 CAM:SMIT

- prachtig en makkelijk zo'n handleiding op de TV maar waarom niet meteen een "?" bij alle menus en opties die direct naar de juiste pagina in de handleiding gaat.
- De CI kaart steekt erg ver uit en is daardoor als je schuin voor de TV staat al zichtbaar en weerspiegeld het ambilight licht.
- bij de digitale zenders zijn snelle bewegingen erg schokkerrig. Bij analoog is dit een heel stuk minder.
Als ik via PC naar mijn PC met streamium applicatie ga dan krijg ik vaak de melding 'geen leesbare bestanden' Dit kan overigens ook wel aan iets anders liggen want mij losse streamium kastje vindt soms ook niets , alleen geeft die geen foutmelding.
- als je de klok aanzet (opties-klok) en je wisselt van kanaal dan verwijnt de klok.
- De EPG is erg onhandig omdat de programmas onafhankelijk van de duur in even brede kolommen naast elkaar staan. Mijn andere TV een Sony met Alphacrypt (mea culpa, voor de philips fans, maar ja in die tijd leverde philips nog geen TVs met DVB-C tuner) is echt ingedeeld op tijd. Een programma van 10 minuten heeft daardoor maar een erg smal vakje waar de naam niet in past maar het is wel heeeeeel erg veel overzichtelijker dan op deze philips.
- ik heb een timer ingesteld voor een ander programma, maar op het begintijdstip van dat programma gebeurde er niets. (maar misschien komt dit omdat ik net een een menu zat of zo).
- het lettertype va de zenderaanduiding (bij het zappen) is wel heel erg groot (en lelijk trouwens). Ik heb veel liever een kleiner tekst met de naam van de zender en de naam van het programma. (bv de in eerder posts genoemde nu/straks alhoewel voor mij de detailtekst er niet bij hoeft).
- in de menu vind ik favorieten en voorkeurszenders, helaas zijn ze niet hetzelfde. zou dat niet logischer zijn.
- Sommige popups zijn geanimeerd (worden langzaam groter) hierdoor verschijnen ze wel erg traag. kan dit uit.
- Als ik in de EPG de info opvraag dan duurt dit soms erg lang. kan dit sneller (bufferen in de TV, maakt het hier uit of dit via nettv of via de provider gaat.
- Mijn TV boot erg traag. minimaal 10sec, maar soms ook bijna 20 sec.
- kan het geluid van de zender aan blijven staan onder de EPG (en andere menus). Ik hoor zo niet wanneer het programma begint terwijl ik aan het kijken ben wat er nog meer komt.
- ik krijg soms bij booten de reeds in andere posts genoemde autenticatie melding.
- alle menus zijn erg langzaam. totzelfs gewoon het zender overzicht onder de 'ok' button.

gr Robert