Los bericht bekijken
  #48  
Oud 9 oktober 2009, 20:50
PeterV's schermafbeelding
PeterV PeterV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 1
Standaard Garuda TV

http://indisch4ever.web-log.nl/indis...mment-25775818
Hier staan meer discussies over het onderwerp en meer mensen die zich ergeren. Het was de enige zender waarvoor we een uitgebreid pakket namen.

Ik stoor me er dus aan, dat zonder vooraankondiging e.e.a. beeindigd wordt en de manier waarop Ziggo (een monopolie, want je kan geen kant op) met klanten omgaat. Indonesiers in de regio Den Haag hebben nu niets meer. Caiway zendt niet uit in Den Haag en UPC is ook niet hier te verkrijgen.

Ziggo krijgt van ons een koude douche. Het gaat puur om de kijkcijfers en niet om wat de klant wil. Gelijk heb je als je zegt maak er een separaat pakket van, ik betaal er zo weer een tientje voor. Ik begrijp het allemaal niet. De 1 klaagt over het feit dat er veel muziek was en teveel herhalingen, maar wij haalden er veel plezier uit, gewoon kijken naar wat je wel leuk vindt. Dat doe je met andere zenders ook toch ? Gewoon periodiek genieten was het (maar wel bijna dagelijks).

Ze weten bij Ziggo niet wat ze veel huishoudens met een Indonesische achtergrond aan doen met deze beslissing. Sterker nog, het interesseert ze niet eens. Ons doet het pijn in elk geval.

Nog een reactie na alles gelezen te hebben:
*Garuda TV stopt niet zelf met uitzenden
*Garuda TV's website doet het gewoon
*Ziggo wilde het gewoon lozen ivm financien of plaats maken voor Fox oid
*Ben het eens dat er verplichtingen zijn naar de Indonesische achterban
*Betaalde ook sinds de start 9,95 voor alleen Garuda TV

Laatst gewijzigd door PeterV; 9 oktober 2009 om 23:12