Discussie: Klacht: Haal Snelheid niet
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 9 oktober 2009, 20:21
Trunks81's schermafbeelding
Trunks81 Trunks81 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Den Bosch / @Sloom
DTV: Cisco 8455
Berichten: 9
Standaard Haal Snelheid niet

Hallo

Na lang wikken en wegen ben ik weer over gezakt naar Ziggo, Mijn oude lijn werd steeds trager en daar viel helaas niks aan te doen ookal zijn wij reseller van Routit. Ik wist als er problemen zouden zijn dat je bij ziggo een groot probleem hebt ! Nou heb ik algelopen jaren nouwelijks problemen gehad met de Digitale TV. Dus dacht ik hopelijk is dat met Inet ook.

Probleem is als volgt :

24 September : krijg het alles in een pakket binnen dit aan gesloten en modem kon zich al vrij snel aanmelden. Gelijk ook even wat testen gedaan op speedtest.net en 100mb bin file en speedtest van ziggo.
Nu kwam bij alle wel gemiddeld op zijn 43mbit uit en de upload op 2.5mbit.
Dit was in mijn ogen te laag en vooral de upload.

25 September : gebeld met de HD hier over en de beste man melde me dat hij mijn download ook niet goed vond, had moeten zijn 48.8 en 4.8.
Gelijk even met de HD aan de telefoon de standaard testen door lopen met router en zonder router, Firewall uit enzo. In alle gevallen blijft de snelheid het zelfde 43 en 2.5 (Belde zelf met idee van mijn upload is te laag maar als de HD zegt dat de download ook niet goed is kunnen ze hier ook naar kijken)
Dus deze medewerker had een ticket aangemaakt en ik zou terug gebeld worden binnen 5 dagen, Voelde het al weer aankomen dat ik niet terug gebeld zou worden. Dus ik weer die dagen afgewacht en gebeld.

2 oktober : Met de vraag waarom er niet gebeld is ? en deze medewerker maakte vervolgens weer een ticket aan, En wilde weer de standaard dingen door lopen van met router en zonder router.
Gaf al aan dat dit al gecheckt is en in zijn systeem staat.
Ook bij deze krijg ik weer te horen u word binnen 5 dagen gebeld.

8 Oktober : maar weer gebeld en gaf aan dat ik nog niet gebeld
was. Dus de medewerker in het in systeem kijken en verteld me dood leuk ja u nummer is niet bekend dus kunnen ze niet bellen. ( Terwijl in alle telefoontje naar de HD dit is door gegeven en bevestigd door de HD)
Dus ik geef aan wel vreemd ik heb dit wel tig keer door gegeven,
Ook deze medewerker probeerd nu met het router verhaal of ik die wil los halen en ff rechtsstreeks op de pc, Ook deze keer gaf ik aan kijk ff in je systeem staat er allemaal ! Nu gaf de medewerker aan dat hij ging proberen om de 2e lijn te bellen na een paar minuutjes aan de lijn gehangen kwam hij terug met de melding dat hij niemand te pakken krijgt.
En gaf ook weer als antwoord dat ik maar moet wachten !
Deze beste man gaf ook aan dat hij de snelheid niet slecht vond en de upload ook niet en dat ik maar moets wachten tot het eind van het jaar want dan zou ik 120/10 krijgen en dan haal ik mijn 50mbit wel, Was zijn antwoord.... Ongelooflijk wat een figuren daar zeg doe ik dit op mijn werk kan ik fluiten naar mijn baan, Maar zij blijkbaar niet.

Ik koppig die zelfde avond weer gebeld en gelukig krijg ik een persoon die wat meer moeite deed, Na wat dingen te hebben besproken over hoeveel meter tussen AOP en modem zat en modem computer, Dit waren alle de kabels bij geleverd in de doe het zelf pakket.
Ook gaf ik dit keer aan dat de snelheid de laast 1,5 week erg schommeld vooral tussen de 30 en 43 en de upload tussen de 2.5 en 0.8
Na dit alles ging hij weer even bellen met de 2e lijn en krijg daarna doodleuk te horen dat ik maar 2 weken moet wachten , En in die 2 weken een log moet gaan bijhouden wat de snelheiden zijn op dagen, en als ik nog niet gebeld of geholpen zou zijn dat ik zelf maar weer moet bellen om dan maar een monteur te regelen.
Dus ja wacht maar weer 2 weken tot ik ooit iets ga horen, Nou is mijn probleem niet super erg maar erg serieus word je daar niet genomen
En vooral afspraken na komen of tenminste iets laten weten we zijn er mee bezig.

Groetjes Trunks