Los bericht bekijken
  #37  
Oud 9 oktober 2009, 16:20
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Het is 9 oktober en eindelijk heb ik de beloofde snelheid! Het Ubee modem dat door de vorige monteur was achtergelaten en vol verwachting klaar stond voor installatie is teleurgesteld meegenomen door de monteur. Ubee en postcode 34xx gaan niet goed samen, schijnt.

Dus de Arris is weer terug! De Internetverbinding lijkt in ieder geval snel (zie onder), nu maar hopen dat de verbinding ook stabiel is! Het enige vreemde wat nu nog speelt is dat wanneer we de telefoon opnemen, we een 'in gesprek' toon horen ipv een kiestoon. We kunnen wel gewoon bellen en gebeld worden.

In onze meterkast staat ook nog een Motorola doos. Je weet immers maar nooit

/edit: de onderbroken kiestoon werd veroorzaakt door een volle voicemailbox (volgelopen in de 2 1/2 week dat we totaal geen internet en telefonie hadden). Eenmaal geleegd, was dit ook verholpen. Inmiddels ruim een week verder en Internet lijkt redelijk stabiel te draaien. Uitkomsten van de speedtesten variëren nogal, maar zitten meestal boven de 30 Mbps download. Upload is constant(er). Met online gaming (CoD5) krijg ik sinds de modemwijziging wel meldingen dat ik niet met de betreffende gameserver kan connecten (oa 'This server is for low ping players only'); met het oude motorola modem, heb ik op dezelfde servers nooit eerder problemen gehad. Er blijven genoeg servers over waar ik wel op kan spelen, maar vreemd is het wel.


Laatst gewijzigd door Robus; 19 oktober 2009 om 10:24