Los bericht bekijken
  #7  
Oud 8 oktober 2009, 23:46
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theMANnl Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie Riparius. Ik zal je advies opvolgen. En zelf heb ik inderdaad rekening gehouden met het niet updaten van mijn tv. Hopelijk is het zender volgorde aanpassen iets wat sony in de toekomst gaat verhelpen. Ik moet erbij zeggen dat ik geen eigen zendervolgorde heb, maar was dit in de toekomst wel van plan. Momenteel moet eerst nog het niet ontvangen van een aantal zenders worden opgelost (last van digitenne singnaal). Gelukkig is dat een kwestie van een andere kabel en andere aansluitingen (al getest). Daarna kan ik een eigen volgorde gaan instellen.
Maar als ziggo met nieuwe zenders komt, hoe kan ik dan weten dat deze er zijn? En zal ik dan bij elke nieuwe zender opnieuw moeten scannen?
Ja, helaas is dat wel de consequentie als je de auto service update uit zet. Het blijft kiezen tussen een gegarandeerd niet veranderende kanaalindeling (maar dan ook geen nieuwe zenders automatisch erbij), of wel automatisch updates van het zenderaanbod maar accepteren dat Ziggo en/of de Sony gaat rommelen met je kanaalindeling. Als er nieuwe zenders zijn, dan lees je daar wel over op dit forum. Zo doe ik dat zelf ook met mijn (overigens niet CI+ compliante) Sony.