Los bericht bekijken
  #6  
Oud 8 oktober 2009, 23:44
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theMANnl Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie Riparius. Ik zal je advies opvolgen. En zelf heb ik inderdaad rekening gehouden met het niet updaten van mijn tv. Hopelijk is het zender volgorde aanpassen iets wat sony in de toekomst gaat verhelpen. Ik moet erbij zeggen dat ik geen eigen zendervolgorde heb, maar was dit in de toekomst wel van plan. Momenteel moet eerst nog het niet ontvangen van een aantal zenders worden opgelost (last van digitenne singnaal). Gelukkig is dat een kwestie van een andere kabel en andere aansluitingen (al getest). Daarna kan ik een eigen volgorde gaan instellen.
Maar als ziggo met nieuwe zenders komt, hoe kan ik dan weten dat deze er zijn? En zal ik dan bij elke nieuwe zender opnieuw moeten scannen?
De sorteer functie is gepland voor release 1.61.
De versie wordt eind oktober verwacht. Wij zullen deze versie eerst testen om te kijken of de implementatie geen negatieve gevolgen heeft voor de netwerkupdate procedure. Als de software goedgekeurd wordt zal deze ook op het netwerk worden geplaatst. Daarnaast zal de software ook via de sony website te downloaden zijn zodra deze gereleased is.