Los bericht bekijken
  #54  
Oud 8 oktober 2009, 22:07
Minkie's schermafbeelding
Minkie Minkie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2009
Locatie: Badhoevedorp
Ziggo Internet: All in one Extra
DTV: 37PFL9604H12 CI+ cam
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stuiknaad Bekijk bericht
Minkie,


wat heb je dan gedaan om die guide via NetTV weer aan de praat te krijgen, ik wil graag weten wat jij onder geklungel verstaat???
@ Stuiknaad

Met geklungel bedoelde ik het steeds proberen via configuratie de NetTV aan de gang te krijgen, nadat deze blank bleef alsgevolg van de laatste door philips beschibaar gestelde firmware update die ik geinstalleerd had.

Opeens kreeg ik een helder moment en realiseerde ik mij dat de laatste firmware ook oplossingen moest geven aan zender posities/lokaties voor het gebruik van de CI+ cam module.

Vandaar dat ik de zenders opnieuw geinstalleerd heb opdat de zender lokatie links met NetTV opnieuw gemaakt worden. Het resultaat was dat ik de NetTv guide weer terug (hersteld) had.

Ter info: Ik had de TV toen nog alleen aan de antenne (DVB-T). Inmiddels heb ik de beruchte CI+ cam module geinstalleerd en de program guide keuze in het configuratie scherm op die van de zender gezet i.p.v. automatisch.
Effect is dat de NetTV guide (lees: internet guide) niet meer gebruikt wordt maar nu de guide (EPG) die met de zenders mee gezonden wordt in beeld krijg. Deze zie er karig uit, geen zender icoontje e.d.. Maar daar staat tegenover dat deze vele malen sneller laad dat de NetTV guide.

Met vriendelijke groet Minkie