Los bericht bekijken
  #26  
Oud 8 oktober 2009, 18:04
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Damandan Bekijk bericht
Echter toen ik het huidige contract tekende was dat voor een pakket dat over het gehele land een gelijke snelheid had. Op het moment dat dit pakket dus ergens in het land verhoogt wordt, ga ik er van uit dat dit ook landelijk gebeurd. Toch raar als dit dan niet zo blijkt te zijn. Er word nu dus onderscheid gemaakt op gronde van in welke gemeente dat een abonnee woont en of dat er in die gemeentes concurrentie is. Iets dat naar mijn mening niet in orde is. Stel dan desnoods een pakket met een andere naam samen en maak dat pakket alleen beschikbaar in gemeenten die die snelheid dan ook aangeboden krijgen. Net zoals Ziggo ooit met het EttH pakket heeft gedaan.
1. Uit het verleden behaalde garanties bieden geen garantie voor de toekomst. Dat het altijd gelijk is geweest, wil niet zeggen dat het ook altijd gelijk blijft.

2. Wellicht raar dat het niet overal gelijk is, maar wel gewoon toegestaan. En zo raar is dat niet in Nederland. Met de snelheid van een abonnement vinden we het vreemd, maar als het op de waarde van huizen aankomt vind iedereen het normaal. Ook een beetje vreemd. Hetzelfde huis is in de provincie Zuid-Holland meer waar dan wanneer datzelfde huis in friesland of groningen staat. Zijn de loonschalen ook door heel nederland gelijk? Wederom een nee, in het westen liggen die hoger dan in het noorden. Toch vinden we dat allemaal niet vreemd en word het geaccepteerd. Als een provider ergens eerder een hogere snelheid doorvoert dan is het opeens wel vreemd. Dat vind ik pas vreemd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Damandan Bekijk bericht
Zoals hier boven al uitgelegd. De definitie van discriminatie is hier zeker van toepassing. Dat het sociaal en juridisch een andere lading heeft gekregen kan ik niks aan doen. Het was inderdaad mijn intentie om mijn boodschap een grotere lading te geven.
Zo kan je het zien. Ik zie het als een hele foute manier om een bericht meer lading mee te geven, en tevens als een foute manier om de aandacht op zich of het onderwerp te richten. Gebruik dan gewoon het woord ongelijkheid. Als men met woorden als discriminatie een statement kracht bij probeert te zetten krijg ik de indruk dat er onvoldoende grond is om dat statement "van nature" krachtig te laten overkomen en men grijpt naar dergelijke termen om een niet krachtig statement toch maar krachtig te laten overkomen.

En als we het toch over wettelijk hebben: Zolang Ziggo niet een nieuwsbericht publiceert waarin staat dat deze verhoging enkel in Amersfoort doorgevoert zal worden, is er nog helemaal geen sprake van ongelijkheid. Daar al weleens bij stilgestaan? Zolang het zich niet voordoet en Ziggo er geen officieel bericht over uitdoet blijft het speculeren.

Je kan niet veroordeeld worden voor een feit/gebeurtenis wat zich nog niet heeft afgespeeld.
__________________