Discussie: Artefacts Ned.3 HD
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 8 oktober 2009, 16:40
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roedie Bekijk bericht
Beste forumleden,

Ook ik heb de laatste maanden zeer veel last van artefacts en dan enkel op NED3 HD. Het beeld op NED1 + NED2 is perfect.

Bij mij is het zo erg dat ik niet meer op een "normale" manier TV kan kijken. Daar waar het bij anderen wellicht 1 of 2x in een half uur even voorkomt is het bij mij continue aanwezig. Ik zie dan in het "beeld" van NED3 het beeld van (b.v.) NED2 als het ware er doorheen.

Heel af en toe is het beeld eventjes goed maar dit is vaak van zeer korte duur.

Ook ik kijk graag voetbal. Tegenwoordig zet ik mijn TV standaard maar op NED3 SD. Dit kan echter niet de bedoeling zijn.

Ik heb de helpdesk er al een paar keer over gebeld maar zij weten t ook niet en geven aan geen meldingen uit mijn regio te hebben ontvangen.

Heb ook mijn HD-decoder (Humax 5000) al een paar keer gereset maar dit mocht niet baten.

Het gaat dus enkel om NED3 HD. Alle overige zenders ontvang ik in prima kwaliteit. Snap er nix van...

Ik zal vanavond mijn signaalwaardes nog even doorgeven (postcode 4741).

Groet,
Ruud
Dit lijkt me duidelijk een heel andere storing dan de in dit topic bedoelde artefacten op Nederland 3 HD, waarvan de meldingen allemaal uit eenzelfde regio c.q. wijk afkomstig zijn. U zit in een heel ander deel van het land en de beschreven effecten zijn ook heel anders. Het lijkt me ook uiterst vreemd dat U het beeld van een andere zender door Nederland 3 HD heen meent te zien. Dergelijke verschijnselen zijn mogelijk bij analoge transmissie maar echt uitgesloten bij digitale transmissie.