Los bericht bekijken
  #32  
Oud 8 oktober 2009, 08:55
stijnec's schermafbeelding
stijnec stijnec is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles in 1 extra
DTV: dreambox 8000
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frank-NL Bekijk bericht
Altijd weer zo'n mislukte analogie erbij. Nee, tv kijken is niet hetzelfde als een internetsite bekijken. Ziggo heeft niets te zeggen over welke sites ik bezoek.

Echter, je betaalt voor het ontvangen van de tv signalen, de content aanbieders verdienen hun geld voor het produceren met reclame. Dat ze daarmee ook mogen bepalen dat je de reclame niet zomaar mag skippen met een opname, is eigenlijk niet meer dan redelijk. Ja, vervelend voor de kijker, maar als iedereen de reclame skipt heb je ook weinig meer om te kijken he.

Dat het geen ideaal model is, is weer een heel andere discussie. Daar ga ik me nu niet aan wagen.
iets vriendelijker mag ook wel, bedankt. Ik vind dat er geen verschil is tussen tv signaal en internet signaal. In beide gevallen haal je data binnen, met internet kun je ook dingen doen die content aanbieders niet leuk vinden, zoals illegaal downloaden van dvds etc, als Ziggo consequent zou zijn en dat onmogeljik zou maken zouden er heel veel klanten weglopen. Ik hoop dat het met CI+ hetzelfde zal zijn. Daarbij, Ziggo heeft eerst al haar klanten lekker gemaakt door het verkopen van hdd recorders waarmee je onbeperkt kunt opnemen en afspelen, en waarmee je kunt doorspoelen wat je wilt. Als dat opeens onmogelijk wordt gemaakt kun je verwachten dat je klanten in opstand komen.