Los bericht bekijken
  #21  
Oud 8 oktober 2009, 00:53
Mirrrr's schermafbeelding
Mirrrr Mirrrr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2009
Locatie: Capelle aan den Ijssel cassema
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra Ubee router
Berichten: 305
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Damandan Bekijk bericht
Ik ben een abonnement aangegaan voor Alles in 1 Extra en ben oorspronkelijk lid geweest van @home voor een destijds nog beduidend lagere snelheid dan 1500 / 256 kbps. Echter toen ik het huidige contract tekende was dat voor een pakket dat over het gehele land een gelijke snelheid had. Op het moment dat dit pakket dus ergens in het land verhoogt wordt, ga ik er van uit dat dit ook landelijk gebeurd. Toch raar als dit dan niet zo blijkt te zijn. Er word nu dus onderscheid gemaakt op gronde van in welke gemeente dat een abonnee woont en of dat er in die gemeentes concurrentie is. Iets dat naar mijn mening niet in orde is. Stel dan desnoods een pakket met een andere naam samen en maak dat pakket alleen beschikbaar in gemeenten die die snelheid dan ook aangeboden krijgen. Net zoals Ziggo ooit met het EttH pakket heeft gedaan.
Behalve het feit dat Ziggo een bedrijf is dat winst wil maken (wat ook logisch is) dus is het vrij logisch dat ze als eerste de regios gaan verhogen waar er meer concurrentie is dan in andere regio's zou je ook blij kunnen zijn dat eventuele kinderziektes je misschien op deze manier bespaard worden.
Ik heb de afgelopen weken het forum genoeg doorgelezen om te weten dat met de invoering van de 50mb snelheden er genoeg is misgegaan door alles in 1 keer door te willen voeren en op deze manier word je dat misschien bespaard.

Je kan ook dingen vanuit een positieve invalshoek proberen te bekijken