Los bericht bekijken
  #20  
Oud 7 oktober 2009, 23:49
Damandan's schermafbeelding
Damandan Damandan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2008
Locatie: Tegelen - Ziggo
Ziggo Internet: Ziggo Alles in 1 Extra + 4xTV Digitaal Basis
DTV: Twinhan Mantis Cab-CI 2033
Berichten: 249
Standaard

Laat ik allereerst stellen dat 'discriminatie' inderdaad voor dit onderwerp een erg 'groot' woord is. Maar in het woordenboek staat onder de definitie van discriminatie nog altijd: "Het maken van onderscheid" en dat is wat Ziggo nu doet / gaat doen.

Ik ben ook absoluut niet jaloers en eigenlijk heel tevreden met mijn huidige 50 MBit. Immers was dit tot voor kort nog maar 20 MBit waar ik ook niet ontevreden over was. Maar waarom zou ik genoegen nemen met 50 MBit als er misschien 120 MBit uit te halen valt door een beetje te klagen .

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
Ik ben mijn abonnement aangegaan voor 1500/256 (kbps wel te verstaan )
en ben alleen nog maar omhooggegaan !
Ik ben een abonnement aangegaan voor Alles in 1 Extra en ben oorspronkelijk lid geweest van @home voor een destijds nog beduidend lagere snelheid dan 1500 / 256 kbps. Echter toen ik het huidige contract tekende was dat voor een pakket dat over het gehele land een gelijke snelheid had. Op het moment dat dit pakket dus ergens in het land verhoogt wordt, ga ik er van uit dat dit ook landelijk gebeurd. Toch raar als dit dan niet zo blijkt te zijn. Er word nu dus onderscheid gemaakt op gronde van in welke gemeente dat een abonnee woont en of dat er in die gemeentes concurrentie is. Iets dat naar mijn mening niet in orde is. Stel dan desnoods een pakket met een andere naam samen en maak dat pakket alleen beschikbaar in gemeenten die die snelheid dan ook aangeboden krijgen. Net zoals Ziggo ooit met het EttH pakket heeft gedaan.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Discriminatie..? Dat ga je niet serieus menen hoop ik.....

Laten we het woord discriminatie aub alleen gebruiken voor zaken waarin in dat echt van toepassing is, en dat woord niet misbruiken om meer drama en kracht te geven aan een verhaal wat niets met discriminatie te maken heeft....
Zoals hier boven al uitgelegd. De definitie van discriminatie is hier zeker van toepassing. Dat het sociaal en juridisch een andere lading heeft gekregen kan ik niks aan doen. Het was inderdaad mijn intentie om mijn boodschap een grotere lading te geven.