Los bericht bekijken
  #35  
Oud 7 oktober 2009, 21:58
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lollita Bekijk bericht
Hoi Robus,

Wat je misschien eens kan proberen maar heb je waasschijnlijk al gedaan.
Ik heb gisteren mijn Ubee aangesloten en hem laten activeren door die gasten bij ziggo de activatie pagina deet het niet.
Toen getest met die gast nog aan de telefoon en nee hoor gewoon rete traag zoals daarvoor.
Ik wilde dat hij het motorola modem weer ging activeren hij zij laat deze nu gewoon even aangesloten staan want met een uurtje word er nieuwe firmware ingestopt.
Nou ik was begonnen om 10 dus 11 uur denk ff testen nee hoor niks half 12 nog eens en gewoon rechtstreeks aan de laptop met hun cad6 kabel.
Nou kwart voor 12 mijn dochtertje op school gehaald die ff van brood voorzien en om 1 uur weer terug gebracht.
Nou weer thuis denk weer eens kijken anders gaat ik zo bellen dat het niet werkt en dat zij mijn andere modem weer moeten activeren dus ff kijken en jahoor het werkte.
Dit allemaal door AjanU die had namelijk aan gegeven dat hij zondag een telefoontje had gekregen dat zijn interent zou moeten werken en die zit in polanen.
Dank voor de tip. Dit keer wilde Ziggo zelf voor de tweede keer een monteur langssturen. Dat heeft de eerste monteur geregeld. Dus ik wacht gewoon netjes af en laat eea regelen. Ik heb inmiddels genoeg in de meterkast gezeten om hun storing proberen te verhelpen. Met de kennis die we/ze nu hebben gaan we de Ubee gewoon ruim een uur met rust laten en na twee uur maar eens kijken of-ie wil. Zoals gezegd, de voortekenen zijn gunstig (hoewel jpvr74 en andere aangeven dat de verbinding niet stabiel is), maar seeing is believing!

Ik zou graag eens zien dat Ziggo wat communiceerde over de opstartproblemen. Dat zou een hoop duidelijk en begrip voor Ziggo opleveren...