Discussie: 'Mijn Ziggo'
Los bericht bekijken
  #84  
Oud 7 oktober 2009, 21:35
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rindhart Bekijk bericht
Dan maar weer bellen, maar dit keer kom je zelfs met 30 minuten er niet doorheen (hoe zou dat nou komen, lekker voor hun portemonnee). Je moet er wel voor betalen natuurlijk (0900), blijkbaar moet je voor support betalen van iets waar je toch al voor betaald, prachtig!
Zonder verder afbreuk aan je verhaal te willen doen. Het is niet goed voor hun portemonnee Word echt geen cent aan verdiend.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rindhart Bekijk bericht
Ten eerste wil ik dat niet omdat dit weer tijd gaat kosten, het is voor mij van zeer groot belang dat ik hier zo snel mogelijk van af kom, ik heb nu nog maar een paar dagen om het nummer door te geven aan Telfort.

Hier ben je mij toch even kwijt. Last minute werk? Juist dan zal je zien dat iets zich voordoet waardoor je het niet of nog maar net gaat halen. Kan je voorkomen met een goede voorbereiding.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rindhart Bekijk bericht
Ten tweede begrijp ik niks van deze zogenaamde pivacy-wetgeving waar jij het hier over hebt. Ik ben telefonisch in staat om mijn abonnement aan te vragen, op te zeggen en voorwerpen thuis laten bezorgen waarbij ik op basis van alleen mijn achternaam, postcode en plaats geïdentificeerd word, maar ik kan niet meekrijgen wat mijn klantnummer is.. nou, mij ben je kwijt.

Ik kan haar wel begrijpen. Je achternaam, postcode en plaats kan door ieder die jou weet te wonen, en weet hoe je heet opgenoemd worden. Geeft nog geen garantie dat je ook daadwerkelijk de juiste persoon aan de lijn hebt.

Draai het verhaal eens om. Iemand belt de helpdesk, doet zich voor als jou op basis van de criteria die jij noemt, achterhaald het klantnummer ed, en voert vervolgens een wijziging door onder jou abonnement. Sta je raar op je neus te kijken vermoed ik zo.

Dus ja, ik kan mij wel een beetje voorstellen dat ze niet zomaar alle gegevens aan een beller verstrekken. Voordat ze het weten worden ze op de vingers getikt omdat ze te makkelijk met de persoons/privacy gegevens omgaan.

__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 7 oktober 2009 om 21:42