Los bericht bekijken
  #46  
Oud 7 oktober 2009, 17:41
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Waarom gaat Garuda niet in IndonesiŽ uitzenden? Daar wonen 240 miljoen potentiŽle kijkers, iedereen verstaat het, en die paar miljoen digitale Ziggo-klanten doen er dan niet meer toe!
Deze keer is het kennelijk niet een zender die bij jou in je lijstje staat, maar misschien is het de volgende keer wel raak. Ik ben niet voor of tegen doorgifte van Garuda TV op de kabel. Waar ik wel tegen ben is de manier waarop Ziggo meent te moeten omgaan met het verwijderen van kanalen en de manier waarop Ziggo nooit de verantwoording neemt voor genomen besluiten. Altijd maar weer wijzen naar niet verifieerbare zogenaamde onderzoeken die zouden hebben aangetoond dat er geen vraag naar een bepaald kanaal meer zou zijn.

Heb dan ook als bedrijf gewoon de ballen om aan te geven dat je het kanaal niet meer doorgeeft vanwege eigen financiele belangen en dat het je niets interesseert dat er misschien klanten zijn die een bepaald pakket hebben genomen vanwege dat kanaal. Geef dan ook als bedrijf minimaal een maand van te voren, liever langer, aan dat een kanaal gaat verdwijnen via een brief aan alle abonnees die het kanaal in het pakket hebben zodat de klanten ruim de tijd hebben om dat pakket op te zeggen.